woensdag 9 augustus 2017

Steigerhout en steigerbuizen

Verkrijgbaar in verschillende diameters. Ontwerp gemakkelijk jouw eigen toepassingen. Steigerbuizen gegalvaniseerd staal? Wilt u zwarte steigerbuizen kopen? Beschikbaar in meerdere diameters.


Ideaal door het lichte gewicht!

Gratis verzonden uit voorraad! Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met steigerbuizen en eventueel steigerhout is op een eenvoudige manier een no-nonsense producten te ontwikkelen.


Door de vele bevestiging- en koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn steigerbuizen zeer robuust en daardoor ook prima te gebruiken voor creaties in de tuin. Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen.


Zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

We kunnen de tafel geheel op maat maken. Bij buitengebruik hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de tafel. Deze schappenkast is gemaakt van steigerhout met steigerbuis. Deze materialen zijn samen gecombineerd en geven een geweldig stoere uitstraling. Vraag vrijblijvend hier een prijsopgave op.


Unieke steigerbuizen meubels op maat. Bij ons vindt u steigerbuis tafels, krukken en zelfs een complete steigerbuis buitenkeuken. Al onze steigerbuizen meubelen worden per bestelling op maat gemaakt. Ieder steigerbuizen meubel is uniek en compleet afgestemd op uw specifieke wensen.


U vindt dus van uw meubel geen tweede. A-frame picknicktafel van steigerbuizen met steigerhout. Spandoekframe van steigerbuis en vier buisverbindingen. Tekening om zelf een parasol met zweefarm te maken. Picknicktafel van buizen en steigerplanken.


Tuinstoel van steigerbuis en planken. Leuk tafeltje van steigerbuizen. Bouwtekeningen voor steigerhout of pallets en zelf meubelen maken met steigerbuis.


Meubelen van steigerbuizen , steigerbuis bouwtekeningen. Doe het zelf voorbeelden voor meubelen om zelf te maken van steigerbuis en verbindingen voor steigerbuizen , gratis bouwtekening voor stoelen tafels en bank.

U kunt de buiskoppelingen en de buis op aanvraag in elke gangbare RAL-kleur laten poedercoaten. De buis zagen wij, indien gewenst, voor u op maat. In van de gevallen heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.


Bekijk hier de technische specificaties van onze steigerbuizen en koppelingen. We bieden de hoogste kwaliteit en een enorm assortiment steigerbuizen. We maken de steigerbuizen op maat, zodat u vervolgens thuis of op kantoor heel eenvoudig uw steigerbuis constructie monteert.


Ook bijpassende steigerbuis onderdelen koopt u bij ons. Meestal kom je steigerbuizen binnenshuis tegen als versteviging voor bijvoorbeeld een kast of een bureau. Als je een steigerhouten kast hebt, komen de steigerbuizen meer in het zicht te staan. Bij een bureau gemaakt van steigerhout is het gebruikelijker dat de versteviging van het blad aan de onderkant zit.


Het gebruik van deze steigerbuizen bij het zelf maken van meubels is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Dit heeft te maken met de industrieel wonen tren waarin stoere en robuuste materialen, zoals steigerbuizen en steigerhout de hoofdrol spelen. Ook hebben stalen steigerbuizen een mooier uiterlijk voor meubels en raken ze minder snel beschadigd door krassen. Doordat elke stalen steigerbuis van HORNBACH gegalvaniseerd is, zijn zij zeer geschikt tegen alle weersinvloeden.


Meubels maken met steigerbuis en steigerhout. Met de steigerbuizen van De Jong Staalhandel maakt u de meest uiteenlopende constructies. Het landelijke steigerhout kunt u een moderne uitstraling geven met een frame van steigerbuizen.


In combinatie met onze buiskoppelingen kunt u frames maken voor kapstokken, bedden, stoelen, banken en nog veel meer. Of een kast van de vloer tot het plafon van steigerbuizen en koppelverbindingen, gecombineerd met mooie steigerhouten planken? Misschien wil je een complete keuken maken met steigerbuizen , met een prachtige moderne industriële look.


En bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts