donderdag 10 augustus 2017

Konijnen weren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Met een verjager kunt een groter gebied beschermen tegen konijnen en eekhoorns. Wij bieden verschillende soorten verjagers aan van merken als Weitech, BSI, Pest-Stop. Overigens, om konijnen te weren zou je je hele tuin kunnen omheinen met stevig gaas, dat je tot ca.


Je zou ook kunstgras kunnen nemen.

Trouwens, op welke manier vernielen ze je gazon? Scheelt weer een keertje maaien. Graven ze een heleboel holen?


Indien uw tuin rondom is afgebakend met een afrastering dan is de kans al veel kleiner dat uw planten zullen worden afgegeten door de konijnen. Heb je toch last van deze dieren dan kun je deze uit de tuin weren m. Deze korreltjes verspreiden een voor hazen en konijnen onaangename geur zodat die al snel het hazenpad zullen kiezen. Deze fijne strooikorrels zijn samengesteld uit 1 natuurlijke producten met specifieke afwerende en langwerkende geuren om konijnen en hazen te weren.


De korrels vergaan na zekere tijd in de aarde.

Toe te passen op opritten, bij afsluitingen, speelzan. Marters en vossen weren uit het konijnenhok apr. Regelmatig horen wij er van, konijnen die doodgebeten zijn door vossen, uit de ren getild worden door roofvogels, marters of nertsen die het verblijf binnen weten te komen, of katten die met dode tamme konijnen thuis komen. Honden, katten, konijnen,.


Omschrijving: De Garden Protector is een verjager die gebruikt wordt om honden, katten, marters,. Daarnaast zijn konijnen goede gravers. Zo kunnen zij veel schade aanrichten op sportvelden, begraafplaatsen, dijken en industrieterreinen.


Voor het verjagen van konijnen adviseert Gallagher een zogenaamd afrasteringsnet of konijnennet. Konijnen weren met afrastering. Bij het houden van konijnen – en eigenlijk niet alleen bij konijnen , maar alle soorten dieren – is het belangrijk op voorhand te weten waarop je moet letten zodat deze dieren een gelukkig leven kunnen leiden. Een van de aspecten is de voeding, wat mag een konijn eten en wat geef je beter niet als voer aan konijnen ? Volgens mij is er nog geen topic over konijnen , terwijl deze toch best lastig kunnen zijn.


In het gebied waar ik te werk ga zitten veel konijnen en ik ben dus opzoek naar mogelijkheden om deze af te weren. Uiteraard is er een goede vriend: namelijk gaas, maar voor sommige spots is dit te veel wer. Bezorgen konijnen u overlast?


Ze laten veel keutels achter en kunnen heel wat graaf- en vraatschade veroorzaken.

Anticimex werkt samen met een gespecialiseerde partner voor het vangen en weren van konijnen. Wij passen geen chemische bestrijding toe. Eenvoudiger en effectiever is het om bij de aanleg van de tuin rekening te houden met de aanplant. Er zijn namelijk nogal wat planten waar konijnen hun neusjes voor ophalen: de konijnbestendige planten.


En dan, net als je wilt gaan oogsten. Het is bekend dat konijnen de meeste vaste planten graag eten. Er zijn echter plantsoorten die konijnen in de meeste gevallen wel laten staan. Onderstaand vindt u een overzicht van planten waar konijnen niet van houden.


Hieronder zie je een hok wat ernaast staat. De konijnen moeten altijd zelf in de ren kunnen en terug. Door een sluisje komen ze de ren binnen.


Op het hok zie je een schuifje liggen wat voor het sluisje geschoven kan worden. Planten die konijnen niet lusten. Vooral in de winter kunnen ze zich hier te goed aan doen. Maar onder konijnen kunnen smaken verschillen, het is dus niet zo dat ze onderstaande planten altijd links zullen laten liggen. Het konijnennet kan voor beide doeleinden gebruikt worden.


Een eerste stap bij faunabeheer is beoordelen of het mogelijk is de konijnenoverlast te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts