maandag 14 augustus 2017

Kleine rollator voor in huis

Kies voor een stevige en veilige binnenrollator van Tomzorg. Hulp nodig bij het vinden van de juiste binnenrollator? Geen verzendkosten vanaf €100. Alles weer zo goed als vroeger.


Informatie over vochtbestrijding.

Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Binnenrollators zijn speciaal ontworpen voor extra steun, mobiliteit en veiligheid in huis. Kleine rollator om makkelijk te manoeuvreren en lichtgewicht.


Deze rollator is extra klein en licht en daardoor ideaal in huis. De rollator weegt slecht kilo. Dankzij de zwenkbare voorwielen is het soepel te versturen.


Een binnen rollator is de beste keus als u de rollator alleen binnenshuis gebruikt of binnenshuis een rollator wenst die speciaal voor gebruik in huis is ontworpen. De compactheid van de rollator zorgt ervoor dat een binnen rollator uitstekend is te gebruiken in smalle ruimtes.

Zelfs in kleine ruimtes als de badkamer en toilet kunt u met deze rollator goed uit de voeten. Heeft u bijvoorbeeld door Parkinson trillende handen en kunt u wel goed lopen? Door het stijlvolle uiterlijk misstaat deze rollator niet in uw huis. Dan biedt deze rollator uitkomst.


Er zijn speciale rollators voor binnenhuis. Een rollator geeft u veel vrijhei ook in uw eigen huis. Lichtgewicht rollator kopen doet u bij de specialist van Nederland! Die zijn kleiner, lichter en beter wendbaar doordat ze kleinere wielen hebben dan een rollator voor buiten. Met onderhoud en reparatie service aan huis.


Een mobiele bus komt bij u thuis langs om een onderhoud of reparatie uit te voeren, zodat u gemakkelijk thuis kunt blijven. Wij raden aan om elke rollator keer per jaar te laten nakijken, zodat u zeker weet dat als nog goed functioneert en vast zit. Ze hebben een kleine draaicirkel zodat ze wendbaar zijn en bieden gebruikersgemak door dienblad voor handig meenemen van glaasje of bordje.


Wanneer u een rollator zoekt om uzelf binnenshuis wat extra ondersteuning te bieden, is rollator Roomba de meest geschikte rollator. Bij het gebruik van een rollator binnenshuis is het belangrijk dat u kiest voor een smal frame. De in-huis rollator van Roomba heeft een totale breedte van slechts centimeter.


De totale lengte bedraagt centimeter, dit is dan ook de ideale rollator voor binnen. Die zijn kleiner , lichter en beter wendbaar doordat ze kleinere wielen hebben dan een rollator voor buiten. Rollator voor binnen met smal frame.


Geschikt voor kleine ruimtes.

De Let’s Go Indoor is speciaal ontwikkeld voor het gebruik binnenshuis. Beste rollator voor in huis. De beste rollator voor in huis is dus een smalle rollator zonder uitstekende delen. Ook moeten de wielen van een binnenrollator niet te groot zijn. Dan kunt u kiezen uit drie speciale binnenrollators: Let’s Go Indoor, Ara-C en Glydesafe.


Bij ons draait het om uw Mobiliteit en Klanttevredenheid. Wanneer u hiermee namelijk buiten over een ongelijke ondergrond gaat lopen, heeft u kans dat de rollator omklapt. Om de rollator compact in huis te kunnen opbergen, zijn sommige typen inklapbaar.


Deze mogelijkheid zorgt er echter niet voor dat de rollator per ongeluk kan inklappen tijdens het gebruik. Elke inklapbare rollator is namelijk voorzien van een inklapbeveiliging. Voor een zo veilig mogelijk gebruik kunt u wel zorgen dat looppaden vrij zijn van. U kunt met deze rollators goed in kleine ruimtes rijden.


De lichtere rollators met wielen bieden minder stabiliteit dan rollators met wielen, waardoor u sneller kunt vallen. Ontdek de verschillende uitvoeringen en vind de rollator die bij u past. Zodoende neemt hij veel minder ruimte in beslag dan een normale rollator.


Uit welke rollators kan ik. Je vouwt hem namelijk op bij het krijsframe en bij de voorwielen, klapt u hem extra op. Zodat er een klein pakket overblijft.


Ook is deze binnenrollator uitgevoerd met een dienblad zodat u uw drankjes en maaltijden eenvoudig door het huis kunt verplaatsen en een netje om persoonlijke spullen mee te nemen. Door de compacte vorm en kleine wielen is de rollator zeer wendbaar. Hij is hier namelijk niet voor gemaakt.


De wielen zijn dunner en hebben daardoor minder grip. Neem een rollator met wielen-ook in huis - als u meer risico op vallen loopt of bij een val ernstig letsel kan oplopen, bijvoorbeeld door een hoge leeftijd. Deze kleine rollator voor in huis kan een hoop ongemak voorkomen. Deze binnen rollator is ideaal voor gebruik binnenshuis en de rollator is plaatsbesparend samen te vouwen.


De binnen rollater is klein, licht, wendbaar en heeft wielen. Dankzij het standaard meegeleverde opbergmandje met deksel te gebruiken als dienblad maakt dat de Thuasne Trio rollator zeer veelzijdig is. Door het compacte ontwerp kunt u zich makkelijker in huis bewegen.


Neem dan een kijkje op Scootplaza. Bent u opzoek naar een rollator ? De Delta driewiel rollator is ideaal om binnen in huis te gebruiken vanwege zijn kleine draaicirkel. Ideaal voor mensen die niet veel kunnen tillen. Bijkomend voordeel is dat de driewiel rollator slechts 5 kilogram weegt. Verder is het verstandig om te zorgen dat een vloermat geen opstaande randen heeft.


Hierdoor stoot de rollator minder snel ergens tegen aan. Dit is namelijk geregeld de oorzaak van een val in huis. Dit zelfde geldt voor drempels, opstapjes en snoeren.


De Indoor rollator is een uitstekend loophulpmiddel voor ondersteuning concrete image store den haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts