donderdag 17 augustus 2017

Weber kettle

Specialistisch advies nodig? Zoek informatie over Finecomb. Vind weber bbq het nu op Kensaq. Invented by Weber ’s founder and loved around the world. Original Kettle Series TOAST TO ORIGINALITY.


Available in various sizes, each equipped with the One-Touch cleaning system, charcoal grilling stays true to its roots with a touch of added convenience. Met de Weber Barbecue Bar-B Kettle 47cm regel je eenvoudig de temperatuur door de drie ventilatieroosters in de ketel en het ventilatierooster in de deksel. Ook heeft deze barbecue twee houtskoolrails: ideaal voor de indirecte grillmethode.


Het kookoppervlakte van deze Bar-B- Kettle is centimeter. Op de houtskoolbarbecue barbecue je voor wel personen tegelijkertijd. Genoeg ruimte dus om met het hele gezin te barbecueën. Bovendien is er nog genoeg ruimte voor vrienden om aan te schuiven. De barbecue heeft het One Touch systeem.


Weber kettle

Deze Kettle Plus van Weber is een prachtige houtskool BBQ dankzij zijn rode accenten. Maar dat is niet het enige! Groot genoeg voor een barbecue met familie en vrienden.


Daarnaast heeft het rooster een diameter van centimeter. Ook handig: met de brikettenmaatbeker kun je precies de juiste hoeveelheid briketten afmeten. De Compact Kettle is ook verkrijgbaar met een kookoppervlak van centimeter. De Weber Kettle Plus heeft niet voor niets een Plus in de naam staan. Je krijgt de 47cm Kettle Plus speciale functies, plus GBS Systeem, plus hoogte, plus compact en kleurrijk ontwerp!


Weber kettle

Het GBS grillrooster laat jou optimaal genieten van alle GBS-accessoires van Weber. Op dit kookoppervlak barbecue je voor maximaal familieleden of vrienden. Hiermee verwijder je het as met druk op de knop. Je meet de hoeveelheid briketten af met de meegeleverde brikettenmaatbeker.


Kies uit 2producten vanaf € 50. De deksel en ketel zijn heel robuust en de wielen zijn scheurvast en weerbestendig. Weber geeft je dan ook tot maximaal tien jaar garantie op deze barbecue! Met de gesloten deksel van de kettle barbecue krijgt u de grill snel op temperatuur. Dankzij de brikettenstarter hoeft u de gloeiende briketten nooit aan te raken.


Bij Weber vindt je alle systemen en veelzijdige barbecue accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Ga terug naar de wortels van het barbecuegevoel, de briketten. Een ware klassieker onder de barbecues. De buitenkant is van geëmailleerd staal en het rooster is drievoudig verchroom wat allebei roest zoveel mogelijk tegengaat en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De juiste prijs voor een Weber Kettle Plus zwart vind en vergelijk je op Kieskeurig.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Light a chimney starter that is filled about halfway with Weber Briquettes and wait until the coals are ashed over. Dump the charcoal evenly on both sides of the kettle , leaving an open space in the center.


Weber kettle

Place a large drip pan in between the charcoal, this will be used to catch drippings and also as a heat sink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts