woensdag 23 augustus 2017

Kunststof muizenval

Vandaag Bestel Morgen In Huis. Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Voor 23:bestel Morgen in huis.


Bestrijd Eenvoudig zelf Muizen.

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Luxan Kunststof Muizenval is bestemd voor de bestrijding van huismuizen. De val bevat een lokaashouder en is zeer eenvoudig met één hand op te spannen. Scherp stellen is niet nodig, want deze val is zo geconstrueerd dat hij altijd op scherp staat.


Dankzij het duurzame kunststof is de val zeer geschikt voor hergebruik. Naast de muizenval van kunststof is er ook een Supercat muizenval van hout in ons assortiment te vinden. Deze muizenval is geproduceerd met FSC gecertificeerd hout.


FSC zorgt voor het duurzaam kappen van bosgrond.

De ronde slagbeugel zorgt voor een gelijkmatige afstand tussen de slagbeugel en de lokstof. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld pindakaas in plaats van kaas heb je meer kans dat de muis gevangen wordt. De Swissinno supercat muizenval kunststof met lokstof stuks is gebruiksklaar. Het natuurproduct in deze muizenval lokt de muis sterk aan. Het dier kan zonder aanraken verwijderd worden.


Luxan Muizenval Kunststof is bestemd voor de bestrijding van huismuizen. Een echte power kunstof Muizenval ! Met de kunststof muizenval van Victor vangt u gemakkelijk muizen. De val heeft een extra groot pedaal waardoor hij eenvoudig te activeren is.


Wanneer een muis contact maakt met het pedaal klapt de val direct dicht. Plaats wat lokmiddel (bijvoorbeeld Provoke) op de val en klik vervolgens de hendel naar beneden. De val is eenvoudig door iedereen op te zetten. Als er een muis in de val zit, dan kun je deze hendel eenvoudig weer induwen waardoor je de dode muis niet hoeft aan te raken!


Met vingers te bedienen, super effectief en absoluut hygiënisch. Inclusief bevestigingsmogelijkheid aan de achterzijde, zodat de. Een kunststof muizenval is heel eenvoudig te gebruiken en daarmee een perfecte oplossing als jij muizen in huis hebt.


Alle soorten Muizenvallen!

Direct uit voorraad leverbaar. De kunststof muizenval Trip Trap is een diervriendelijke manier om een muis te vangen. Na vangst kunt u de muis in de natuur terug vrij laten. Het wipplank-systeem zorgt ervoor dat de muis makkelijk in de val loopt. Kunststof Snap-E muizenval.


Plaats de val bij voorkeur langs een wand of muur. Deze kant en klare muizenval is zeer sterk van uitvoering en heel eenvoudig scherp te stellen. Er zijn verschillende soorten muizenvallen, namelijk de standaard muizenval waarin het dier klem komt te zitten.


Daarnaast zijn er ook diervriendelijke muizenvallen die werken als een lokdoos. Gebruik je een lokdoos als muizenval , dan kun je het dier na de vangst weer vellig vrijlaten. Met de plastic muizenval van Plasticat kun je op een zeer eenvoudige manier muizenvangen.


Door simpel in de klem te knijpen is hij al klaar voor gebruik en hoef je niet bang te zijn voor je vingers. De plastic muizenval is voorzien van een blijvende lokstof. Deze kunststof muizenval zorgt ervoor dat de muizen levend gevangen kunnen worden. Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.


Meerdere malen te gebruiken. Ook handig met hand te legen. Muizen kunnen voor heel wat overlast zorgen. Met dit set kan je op een efficiënte manier muizen vangen.


Het set bevat vallen in kunststof die herbruikbaar zijn. Gemaakt van robuust en duurzaam kunststof. Muizenval kunststof (SNAPPER) is een robuuste kunststof muizenval met een uitermate strakke veer voor een zeker vangresultaat.


Dan is een muizenval een goedkope en makkelijke oplossing. Met deze klassieke muizenval vang je op eenvoudige wijze muizen. Doe er wat lokvoer in en binnen korte tijd zal er een muis in de val zitten.


Wees wel voorzichtig met het spannen van het valletje, want anders klapt het opeens dicht en heb je een zere vinger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts