donderdag 31 augustus 2017

Pagedal stadskanaal zwembad

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Haal vandaag nog een zwembad in huis. Sporten in het zwembad is gezon gezellig én heel veilig.

De kans dat u een blessure oploopt is erg klein. Om deze redenen heeft Pagedal een ruim aanbod aan aquasporten. In het water kun je op een leuke manier werken aan een betere conditie. Pagedal is de veelzijdige locatie voor evenementen, recreatie en sport op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal.


Kom lekker zwemmen, vakantie vieren of. Restaurants Vakantiepark Pagedal Op Vakantiepark Pagedal vindt u een kiosk bij de zand- en waterspeelplaats waar u bij mooi weer ijs, drinken, snoep en een snelle hap kunt verkrijgen. Natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Reviews Heb Januari een fitness abonnement genomen bij Pagedal. Dit kan perfect op Pagedal. Zwembad Pagedal heeft een subtropisch zwembad met grote glijbaan, peuterbadjes en een meter bad. Heel erg vriendelijk personeel nabij de bossen, leuke indoor speelhal. Lekker eten voor betaalbare prijzen.


Stapelbed voor kids is wel prima. Zwembaden en Zwemwater in Westerwolde, Groningen. Elke accommodatie is voorzien van een bank, een flatscreen-tv met kabelzenders, een goed uitgeruste keuken en een eigen badkamer met een douche. Het vernieuwde overdekte zwembad van het sport- en recreatiecentrum Pagedal in Stadskanaal wordt in oktober geopend. Dat zegt directeur Edwin Postma.


De dag van de opening is oktober’’, zegt hij. Vakantiepark Westerwolde is gelegen in Stadskanaal , op de grens met Groningen en Drenthe. Wat dacht u van een stedentrip naar de stad Groningen? Beklim hier de Martinitoren en bezoek het stripmuseum.


Ook het vestingstadje Bourtange ligt vlakbij. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen?

Ligging van Vakantiepark Pagedal Het ruim opgezette Vakantiepark Pagedal is gelegen aan de rand van de Groningse plaats Stadskanaal , vlakbij de grens met Drenthe. U kunt dus alle kanten op. Het park ligt in een landelijke omgeving, naast een natuurstrand en een prachtig natuurgebied.


Stichting Zwembad Noord Stadskanaal Het buiten bad van Stadskanaal. Of je gewoon lekker wilt zwemmen, een feestje wilt geven,aquajoggen of zwemles wilt voor uw kinderen. Of je nu een baantje wilt zwemmen, een les wilt volgen of gewoon recreatief wilt zwemmen met het hele gezin.


Dit zwemparadijs heeft allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Vrijdagavond september is ons zwembad omgebouwd tot een echte disco met onze eigen huis DJ. De kosten voor een kinderfeestje tijdens het discozwemmen zijn €1p. Dat is inclusief het zwembadkaartje en kinderfeestmenu (patat, drinken en ijsje in de pagerie). In het wedstrijdbad en subtropisch zwembad van Pagedal zal iedereen genieten.


Denk hierbij aan het Hunebedcentrum, Kamp Westerbork, Drouwenerzan Museumspoorlijn STAR, Vesting Bourtange en Wildlands. Alhoewel kun je ook een frisse duik nemen in onze nieuwe overdekte zwembad of het Pageplas naast het park. Het werk wijst in de richting van de loop van het Pagediep van Stadskanaal naar Onstwedde.


In het Pagedal bevindt zich het gelijknamige sport- en recreatiecentrum het Pagedal , eerder het Pagecentrum genoemd. Het complex omvat een bungalowpark en een sportcentrum met zwembad , tennis- en squashbanen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts