vrijdag 25 augustus 2017

Beukenhaag breda

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Beukenhaag kopen bij Daamen. Door rechtstreeks bij Boomkwekerij C. Daamen te kopen, koopt u niet alleen een goedkope beukenhaag , maar heeft u tevens de garantie dat de planten vers van het veld komen.


Daarnaast kunnen wij u de garantie geven dat onze beuken in optimale conditie zijn.

In onze prijzen zijn de verpakkingskosten van de wortels. De rode en groene beukenhaag planten, fagus sylvatica en fagus sylvatica atropunicea,worden op onze eigen kwekerij geteeld. Vanaf heden is het ook mogelijk om taxushaag, taxus baccata, planten bij ons te bestellen.


Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij. Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt.


Voor in uw beukenhaag kunnen wij de gewenste beukenplanten leveren. Deze worden ook vaak haagbeuk genoemd.

Ook voor mooie solitaire beukenbomen kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse leibeuken, vormbeuken en diverse soorten beuken zoals zuilbeuken en treurbeuken. Een beukenhaag snoeien is niet zonder risico. Zonder de juiste verzorging krijgt u te maken met een verwilderde of zelfs een verwaarloosde beukenhaag. Regelmatig uw beukenhaag snoeien is daarom noodzakelijk.


Zo houdt u uw beukenhaag groen, krachtig en gezond. Voor mooie planten uit Noord-Brabant kunt u bij ons terecht. Kies met de buxushaag voor een lagere haag, of ga voor een haag van klimop, een taxushaag, ligusterhaag… Plant coniferen, een beukenhaag of haagbeuk!


De beukenhaag en haagbeuk zijn beide wel bladverliezende haagplanten. De haagbeuk wordt kaal in de winter, maar zal al vroeg weer zijn bladeren tonen. Van de beukenhaag kunt u keurige strakke hagen vormen. De beuk groeit het beste in de zon of halfschaduw.


Wanneer in het voorjaar de nieuwe knoppen zich vormen laat het bruine blad los. Heeft u weinig tijd of geen zin om uw beukenhaag bij ons op de kwekerij af te halen? Wij kunnen uw beukenhaag bij u thuis bezorgen! Bezorgdatum en tijdstip is altijd in overleg met de klant.


Naast onze bezorgservice kunnen wij uw beukenhaag eventueel ook voor u aanplanten. U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag , rode beukenhaag , haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt.

Aarzel niet een mailtje te sturen. Zundert ligt vlakbij Breda in Brabant. Zo is het vanuit Breda , Roosendaal, Etten-Leur en omgeving altijd bereikbaar binnen minuutjes rijden. Ideaal dus als u uw beukenhaag wil bekijken alvorens hem te kopen. Vanaf eind oktober tot half April is de beste periode om uw beukenhaag te planten.


Wij geven uitgebreid advies hoe u uw beukenhaag zelf kunt planten door het meegeven van een plantadvies. Ook kunt u ons altijd persoonlijk benaderen voor specifieke vragen. Wij zijn hiervoor ook buiten kantooruren bereikbaar. Bij de beukenhaag bestaat soms onduidelijkheid of de haag zijn blad vasthoudt of niet, dit komt voornamelijk door de Nederlandse naamgeving.


De gewone beuk (Fagus sylvatica) is de beuk die in de winter het verdorde blad vasthoudt. Het blad blijft hangen tot de haag in het voorjaar weer groen uitloopt. Goedkope beukenhaag kopen.


We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich. Meer informatie over het bemesten en snoeien van een beukenhaag , bekijk dan onze pagina bemesten en snoeien beukenhaag. Groene beukenhaag kopen bij Beukplanten.


De prijzen zijn gunstig, doordat u direct planten kan kopen vanuit eigen kwekerij. Een groot voordeel van de beuk is dat deze winterhard is. De kwaliteit van een beukenhaag kan nogal verschillen. Dit heeft met name te maken met de volheid van de onderkant van uw haag.


Hierover verderop deze pagina meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts