dinsdag 22 augustus 2017

Cadac skottel onderdelen

Bekijk ons uitgebreide Cadac assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod tuinartikelen online!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Onderdelen en accessoires voor de CADAC Skottelbraai.

Eenvoudig te bestellen via de Service website. Bezoek de service website van Cadac voor het bestellen van onderdelen voor je Cadac barbecue of om garantie op te vragen. CADAC is bekend geworden dankzij de populaire CADAC Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.


Dit kunnen roerbakgerechten zijn, maar ook eieren, pastagerechten en allerlei soorten vlees. Cadac skottelbraai onderdelen poten poot. Hiermee maakt u binnen een handomdraai de heerlijkste maaltijden.


Maak uw skottel uitrusting compleet, met de speciale skottelbraai accessoires.

Cadac is de uitvinder van de skottelbraai. Een skottelbraai is, vanwege zijn compacte bouw, de ideale barbecue om mee te nemen op vakantie. In deze pan kunnen eenvoudig aardappelen, vlees of groenten worden bereid. De skottel is een soort pan.


Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Maak je camping BBQ compleet met de paellapan, grillplaat of bijpassende spatel. Of bescherm je skottel met anti-aanbak folie en een opberghoes.


CADAC barbecues en buitenkeukens staan bekend om hun kwaliteit, veelzijdigheid en gebruikersgemak. Geen camping barbecue zonder CADAC Skottelbraai. Wie denkt aan kamperen, denkt aan barbecueën. Dat kan perfect met de barbecues van CADAC. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en je neemt ze eenvoudig overal mee naar toe.


Cadac Skottel food warmers camper caravan. De poten van de barbecue zijn vervaardigd uit aluminium wat ten gunste komt van zowel het totaalgewicht als de duurzaamheid. Obelink heeft een mooie collectie skottelbraais en bijbehorende accessoires van merken als Cadac en ons eigen Obelink merk. Van eenvoudige modellen tot uitgebreide modellen en van grotere types tot een compacte skottelbraai, je vindt het in onze collectie.


Zo vind je bij Obelink altijd een passende skottelbraai. De Carri Chef bbq en skottel combo is de opvolger van de populaire Cadac Carri Chef Deluxe.

Hij is een echte alleskunner en geschikt voor barbecueën, bakken, koken, roerbakken en meer! Set wordt geleverd met pandrager, bbq plaat, skottel en deksel. Waar vroeger de barbecue enorm populair was op de camping, is nu de skottelbraai bezig aan zijn opkomst.


De geëmailleerde bakplaat is vervangen door een plaat met een anti-aanbaklaag. De meeste onderdelen voor uw skottelbraai zijn bij De Wit Schijndel verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts