dinsdag 29 augustus 2017

Tuinhuis haarlem

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Je logeert er in een stijlvolle tuinhuis met al het moois dat Haarlem te bieden heeft op loopafstand. Tussen de rivier het Spaarne en het oude stadsbos de Haarlemmer Hout. Iets ten zuiden van hartje Haarlem , naast een Montessori kleuterschooltje.

Dichtbij stran maar ook centrum Haarlem. Prachtige omgeving voor fietsen of wandelen. Gratis parkeren voor de deur. Er zijn restaurant in directe omgeving( binnen km) Bakker en supermarkt in de straat.


Looking for a special place to stay? You will feel at home in this loft-like space, located in one of the most beautiful neighbourhoods in Haarlem , ad. Van het adviseren tot het verwezenlijken van uw wensen.


Niet alleen als u in Haarlem een tuinhuis wilt hebben bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres want bezorgen en plaatsen is GRATIS door het hele land. Uit de reacties van bezoekers aan onze showroom zien we dat mensen het leven in de buitenlucht graag willen verlengen.

Tuinhuis kopen in Haarlem. De conditie is gebruikt maar nog in zeer goede staat. Zelf demonteren en ophalen. Deze pilot draait in een aantal Haarlemse wijken.


Kijk via de postcodecheck of uw wijk meedoet. Blitts helpt u door de geldende regelgeving. U krijgt direct een bevestiging.


De laatste jaren is de vraag naar tuinhuisjes en blokhutten enorm toegenomen. Positive Erfahrung(en)-Karin was a lovely host. Vandaar ook dat er vaak wordt gekozen een tuinhuisje aan te schaffen in combinatie met een veranda.


Everything was clean and well prepared-. Het nieuwe jaar komt er weer bijna aan! Ik verkoop dit omdat wij een nieuw huisje willen halen.


Maar eerst zien we jullie nog tijdens de najaarsvergadering op zaterdag december van 10. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie, vers gebak, een verrukkelijke High Tea, lekkere lunch of gewoonweg een heerlijk drankje op ons sfeervolle terras. Het tuinhuis is voorzien van dezelfde moderne faciliteiten als de luxe werkplekken binnen.


Ook het glasvezel-wifi reikt tot in het tuinhuis. Hier kun je in alle rust geconcentreerd en gefocust werken aan een presentatie of een boek.

Ook met een groep kun je hier productief overleg voeren, geïnspireerd door het groen om je heen. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts