dinsdag 15 augustus 2017

Plantengids 1300 planten

Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Groot aanbod tuinartikelen online!


Welkom in onze plantengids. Planten zie onze aanbiedingen!

Via onderstaande zoekopties kunt u alle informatie over uw favoriete planten vinden. Zoek op wetenschappelijke of Nederlandse naam als u de plant al bij naam kent, of gebruik één van de andere zoekopties om planten te vinden die goed in uw tuin passen. In deze plantengids vindt u informatie over bepaalde planten , struiken en bomen. Inclusief tips voor het aanplanten, onderhoud of het snoeien! Veel van de genoemde soorten zijn direct in onze webshop te bestellen.


Voor plantenlijstjes op kleur kunt u ook kijken bij onze inspiratie artikelen. Daarnaast is het mogelijk om via een wegpagina voor elke plant eenvoudig een overzicht van afbeeldingen te tonen. Hierdoor heb je altijd een goed beeld van de plant.

Voor elke plant worden een aantal kenmerken getoond zoals soort, standplaats, bloeiperiode, kleur, etc. Ook bijzondere eigenschappen zoals klimplant, woekeraar of aantrekkelijk voor vlinders kun je terugvinden. Deze online plantengids biedt u een overzicht van tuinplanten. U kunt een selectie van veelverkochte tuinplanten vinden in de encyclopedie en zoeken naar bepaalde kleuren, soorten of varianten. In de plantengids worden zowel Nederlandse als Latijnse namen gebruikt.


Online plantenencyclopedie met informatie en afbeeldingen. De meest uitgebreide plantengids van Nederland. Vaste planten encyclopedie. Al deze nuttige informatie kunt u vinden in de plantengids op onze website, in deze gids staan veel verschillende soorten planten.


Bij deze kamerplanten wordt dan ook de oorsprong van de plant beschreven, hoe u deze het beste kunt verzorgen en de voeding die geschikt is. Shiso zaaien, planten of oogsten. Wanneer moet dat nu eigenlijk, en hoe? Nieuwe plantengids voor onderweg (paperback).


Lees alles over de eigenschappen van deze planten , hoe ze moet verzorgen, waar je ze kan zetten en nog. Bent u professioneel actief in de groensector? Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters.


De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn.

Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. Bij Tuincentrum Schmitz Vlodrop in Limburg kunt u o. Almeerplant, het tuincentrum van Almere en omstreken. Tuinplanten, barbecues, tuinmeubelen en veel meer. Lonicera als klimplant kent iedereen, het is een sterke, gemakkelijke plant die zich al rankend nadrukkelijk onderscheidt van de struikkamperfoelie.


Er zijn bladhoudende en bladverliezende Kamperfoelies. In onze streken zijn alle klimmers nagenoeg bladverliezend. Een gekende, sterk woekerende bladhoudende soort is Lonicera henryi. De bladeren zijn groen en ongeveer 1cm. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca.


Verdraagt een temperatuur tot -gr. De geadviseerde plantafstand is cm. Deze plant heeft een opvallende vorm welke gezichtsbepalend en sfeerbepalend kan zijn voor de tuin.


Uitgebreid assortiment verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts