maandag 14 augustus 2017

The neighbour's magnolia

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Onbezorgd genieten met TUI in Montenegro! Boek Magnolia nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest.


In a residential, chique and quiet area of Amsterdam, near the centre of town, a beautifully restored three-star family run hotel. Enjoy a city break or for your business travel.

Official site – book your hotel quick and easy online. Neem een kijkje op onze website waar je alle benodigde (saaie) informatie kunt vinden, maar absoluut ook een sneak preview van alle leuke dingen en speciale informatie willen wij graag met iedereen delen. Here you have all the benefits of a hotel, but with the friendly atmosphere of home. It is located in the Fashion and Museum district of Amsterdam.


Everything you need is in the neighbourhood. Museum Quarter is a 10-minute walk away and houses the Van Gogh Museum, Rijksmuseum and Stedelijk Museum. Complimentary tea and coffee is offered on arrival. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen. In een rustige chique buurt gelegen schitterend gerestaureerd 3-sterren familie hotel op loopafstand van het Vondelpark met kamers.


Bekijk Magnolia en boek voordelig op TUI. Tot korting op uw Hotel! In minuten loopt u naar het Museumkwartier, met het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum.


Van hieruit kun je alle kanten op, de drukte van de stad opzoeken of juist de rust van het nabij gelegen Vondelpark. De medewerkers zullen alles in het werk stellen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Tot Wel Korting Op Jouw Hotel In Amsterdam.


Een aantal culturele hoogtepunten zijn bijvoorbeeld Stedelijk Museum en Van Gogh Museum.

Wie daarnaast graag de winkelstraten afstruint, kan zich bij Bloemenmarkt en De Negen Straatjes uitleven. Ook dit keer was het weer zeer geslaagd. De hartelijke verwelkoming al dadelijk bij binnenkomst maakt me gelijk enthousiast. De ambiance is vertrouwd en gastvrij.


En de royale kamer met smaakvolle badkamer waarborgt een prima nachtrust. We garanderen lagere prijzen voor de komende data op onze website. Wie verblijft bij The Neighbour’s Magnolia verkent Amsterdam op een Amsterdamse manier. De sfeer is informeel en gericht op persoonlijke service en een persoonlijke ervaring.


Zo krijg je een “ The Neighbour’s Magnolia –stadskaart” van Amsterdam met aanbevelingen en kun je de gratis app ‘The Digital Concierge’ downloaden. De bovenste verdieping splitte het hotel in drie kamers van waar je uitzicht hebt op de jaloersmakende dakterrassen van de buren (en zo keek ik stiekem weer de kunst af voor mijn eigen dakterras).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts