woensdag 30 augustus 2017

Betonnen tafel maken

Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment tafels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.

Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Hopelijk heb je nu een idee hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het maken van een betonnen tafelblad.


Deze beschrijving zou ook gebruikt kunnen worden voor het maken van een betonnen werkblad voor in de keuken. Houd er dan met de mal rekening mee dat je uitsparingen moet maken voor de wasbak en kranen. Hierdoor behoudt de tafel de oorspronkelijke uitstraling van beton.


Bij coating wordt een beschermende laag op het beton aangebracht.

Deze biedt een betere bescherming maar blijft zichtbaar als extra laag. Zoals op de foto’s al zichtbaar is, is het mogelijk een betonnen tafel te maken in verschillende kleuren. De Nacht wordt door zijn stoere uiterlijk en het mooie contrast erg enthousiast ontvangen! Wij maken de tafel helemaal voor u op maat met een mooie laag microbeton.


Betonnen tafel met zware stalen kruispoten Stoere robuuste beton tafel voorzien van stalen X tafelpoten en betonnen tafelbla geheel met de handgemaakt. Hi , Ik zou graag zelf een betonnen tafel maken in mijn keuken en misschien aanrecht als het eerste goed lukt. Bent u op zoek naar een tafel van beton of concreo?


De Betonfabriek is de specialist op het gebied van beton voor in uw woning, winkel, horeca of kantoor. Tafel - en terrasbladen worden op maat gemaakt, en kunnen eventueel met elk logo worden gepersonaliseerd. Het maken van een goede beton mal is essentieel voor een mooi eindproduct.


In het filmpje in dit artikel laten we zien hoe jij het beste een mal kan maken. Het is namelijk erg handig om niet alleen een buitenmal maar een binnenmal te maken. Door het gebruik van een binnenmal kan je een dunner betonnen object maken. Dit trendy materiaal geeft je werkblad een industriële look, is makkelijk in onderhoud en helemaal uniek!


Je kunt een vakman zo’n blad laten maken , maar heb je de tij dan kun je het ook prima zelf doen. In dit artikel vindt je tips om zelf je betonnen aanrechtblad te maken.

Voordelen en nadelen van zelf een betonnen aanrechtblad maken. Het zelf maken van een betonnen aanrechtblad heeft voordelen en nadelen. Bekijk ons unieke assortiment tafels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Je kunt ook een kleinere tafel maken van één volledige MDF plaat, zodat je euro bespaart. Dan komt het totaal op 14euro, maar dan heb je dus een tafel die niet voldoet aan de officiële afmetingen voor een tafeltennistafel. Bloemen maken een tafel van beton helemaal af!


Ga voor een kleurrijke bos met. Bij ons laat je een betonnen cover voor jouw bestaande tafel maken of kies je voor een geweldig betonnen tafelblad op jouw huidige onderstel. Alle beton tafelbladen kunnen wij op de gewenste afmeting op maat maken en ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De betonnen tafels van Tavel zijn handgemaakt en van 1 Nederlands fabricaat. Onze betonnen tafels zijn ambachtelijk, industrieel, stijlvol, strak en warm.


Daarnaast is het mogelijk om je eigen betonnen tafel samen te stellen en dus persoonlijk te maken. Kies je tafelbla onderstel, kleur, hoogte en grootte. Bij het bestellen van een nieuwe tafel kunt u kiezen voor een aanbetaling in plaats van direct het volledige bedrag over te maken.


De betonlaag is in hoge mate bestand tegen krassen en stoten. Ook is het betonnen tafelblad behandeld met een vuilwerende coating en hierdoor zijn ze beschermd tegen gemorste vloeistoffen en eenvoudig schoon te maken. Alle betonnen tafelbladen kunnen wij op de gewenste afmeting op maat maken en ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.


Deze tafels hebben dat eigenlijk niet nodig. Wilt u toch een beschermlaagje er op dan kunnen wij er een blanke matte lak op aanbrengen. Hoe maak je een betonnen aanrechtbla betonnen wasbak of een ander betonnen object?


In dit filmpje laten we zien hoe. Het begint met het maken van een mal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts