vrijdag 25 augustus 2017

Gardena tuinslanghaspel aanbieding

De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Mooie producten op grote prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 395. Bekijk ons assortiment Gardena producten.


Bijzondere kenmerkenDe Gardena Comfort wandslangenbox roll-up automatic voor middelgrote tuinen - Slang tot gewenste lengte uittrekken.

Slang rolt vanzelf veilig en gelijkmatig op. De wandhouder geeft de box een 1graden bereik dankzij het stevige scharnier. Om uw Gardena hulpstukken te kunnen opbergen. GARDENA slangenwagens en slanghaspels met jaar garantie.


Breed assortiment met modellen voor zowel kleine als grote tuinen. Wanneer u na gebruik een korte ruk aan de slang geeft, rolt deze automatisch veilig en gelijkmatig op. Door het handvat kan de tuinslang in een rap tempo worden op- en afgerold. Zo kun je snel en gemakkelijk je tuin besproeien wanneer dit nodig is, zonder dat je tuinslang in de knoop ligt.


Deze Gardena Slanghouder Set wordt geleverd inclusief alle benodigde slangkoppelingen en meter tuinslang.

Een slanghaspel is wel zo handig voor iedere tuin. De maximale lengte van de slang die om de houder kan. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. HORNBACH biedt je een groot assortiment van wandslangenboxen en slangenwagens.


Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd het meest voordelig uit bij HORNBACH. Je kunt je wandslangenbox voor aan de muur, maar ook je tuinslanghaspel , Gardena tuinslang en spoeier makkelijk online bestellen en laten thuis bezorgen. Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken. Bovendien wordt die wagen geleverd inclusief alle benodigdheden, zoals het typische Classic tuinspuit en de Original aansluitingen van Gardena Systekraanstukken, slangstuk en adapter. Deze haspel is zeer stabiel en makkelijk verrijdbaar.


De waterslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Specialistisch advies nodig? De Gardena AquaRoll L Easy zorgt voor ruimtebesparende opslag van de tuinslang en is handig in gebruik.


Met een tuinslanghaspel is je tuinslang altijd binnen handbereik en rol je deze na gebruik eenvoudig weer op. De ergonomische hendel met zachte kunststof componenten zorgt samen met de robuuste slanggeleider voor het gemakkelijk oprollen van de slang. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een slangbox die vrijwel gelijk is aan de gewone vrijstaande tuinslanghaspel , alleen zit de slang, zoals de naam al zegt, nu in een box.


Het voordeel hiervan is dat de slang niet van de haspel kan afrollen.

Misschien vind je het wel fijn als de tuinslanghaspel een vaste plek in huis krijgt. Met een goede tuinslang aanbieding van bijvoorbeeld korting wordt een nieuwe tuinslang aanschaffen extra voordelig. Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn.


Houd je tuin netjes opgeruimd met de Talen Tools tuinslanghaspel meter. De meter lange tuinslang rolt gemakkelijk uit en kan op elke gewenste lengte worden vastgezet. Na gebruik rolt de tuinslang automatisch weer op - geen struikelgevaar! Tuinslanghaspels koop je eenvoudig online bij bol.


De tuinslanghaspel wordt aangesloten op een kraan met de 1. Als je op zoek bent naar een tuinslang, zul je merken dat je meer keuze hebt dan je denkt. Er zijn diverse tuinslangen op de markt. De beste keuze hangt af van de gebruikerswensen. De meeste mensen zullen hierbij als eerste denken aan de lengte en de diameter van de slang. Heb je geen flexibele tuinslang maar een traditionele tuinslang, gebruik dan een slanghaspel om hem na gebruik netjes op te ruimen.


De slangbox, M met Gardena is ideaal voor het gieten van tuinen. Gewoon de basis voor transport van de slangbox of het opslaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts