maandag 28 augustus 2017

Sligro parasol

Actieprijzen voor horeca parasols. Nu al vanaf € 1online! Boek het Parasol , Nieporęt. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Bij Sligro ben je niet alleen aan het juiste adres als het gaat om het aanschaffen of vervangen van stoelen, tafels, parasols en partytenten, maar ook voor terrasinrichting op maat of wanneer je het hele project van A-Z terrasinrichting uit handen wilt geven. Deze parasol heeft een stevig aluminium frame, een groot uv-bestendig doek en een draagbare voet, waardoor hij je perfect tegen zonlicht zal beschermen. Deze parasol kan eenvoudig geopend en gesloten worden door aan de knop op de paal te draaien.


De aluminium paal zorgt er samen met de stevige aluminium baleinen voor dat de parasol erg duurza. De beste artiesten van Nederlandse bodem zorgen opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. De parasol is gemaakt van een aluminium frame met een polyester doek in de kleur licht blauw.


De Lotus parasol is een kwalitatieve parasol met een handig draaimechanisme om de parasol open te draaien. Bekijk hier het assortiment en kies de parasolvoet die jij wilt.

De parasolhoes is geschikt voor parasols met een diameter van maximaal 4centimeter, de beschermhoes is niet geschikt voor zweefparasols. Horecaparasols Parasol -shop. De parasol Apricis is een elegante grote parasol met een diameter van 3centimeter.


De parasol bestaat uit een luxe frame van hardhout en een groen doek van polyester. Polyester beschermt tegen zowel de zon als vocht, waardoor schimmels en bacteriën de parasol niet kunnen aantasten. De houten parasol is uitgerust met een handig draaimechani. Met goede, degelijke parasols , een partytent en statafels maak je er een feestje van.


Ook de barbecue hoort er natuurlijk helemaal bij. En bij wat minder weer zorgt terrasverwarming voor een aangename temperatuur. Het exclusieve merk Sediamo staat voor gedegen producten voor een prima prijs, van parasol tot statafel en terrasverwarmer.


Breed assortiment met ruim 60. A merken tot exclusieve (eigen) merken. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-op een schaal van 8. Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt.

Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Project Totaal Okido bieden u dit alles tegen een bodemprijs. Afmetingen, kleuren en materialen.


De horeca parasol 4×is de ideale parasol voor op je terras. Deze 4×maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen. Een goede, grote parasol biedt niet alleen verkoelende schaduw wanneer de zon het hoogst staat, maar biedt ook bescherming tegen avonddauw en lichte motregen.


Een zweefparasol is ideaal want daarmee kun je makkelijker met zijn allen onder de parasol zitten zonder dat de parasolvoet in de weg zit. Heb je geen ruimte voor een parasol ? KARWEI heeft parasols in diverse maten en kleuren voor in de tuin en op het balkon. Kwaliteit voor een lage prijs.


Bekijk de collectie in de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts