vrijdag 18 augustus 2017

Terras barkrukken

Van caféstijl tot lounge, van klassiek Thonet tot trendy modern. Koop barkrukken, bartafels en ligstoelen, gemakkelijk snel en goedkoop. Barkrukken Voor Elke Ruimte.


Verschillende Kleuren en Ontwerpen. Fabrieksprijzen Zonder Enige Winkeliers.

Terras barkrukken met een perfect zitcomfort. De terras barkrukken hebben een perfect zitcomfort. Dankzij de rugleuning is het aangenaam en niet lastig om lange tijd op de barkruk te zitten, bijvoorbeeld tijdens het borrelen. Naast barkruk met rugleuning heb je ook de keuze uit een dropdown bijzet krukje. Deze design kruk is aantrekkelijk door.


Bekijk onze collectie online. Het creëren van een indoor omgeving buiten is al een aantal jaar een trend.

De trend buiten beschouwing gelaten, zorgen hoogteverschillen op het terras ook voor afwisseling en een speels karakter. Onze kracht ligt in het ontwerpen, realiseren en begeleiden van complete interieurprojecten. Je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor losse producten, zoals horeca barkrukken. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim aanbod terras barkrukken en ander horeca terrasmeubilair.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. HORECA barkrukken - terras stoelen-terrasstoelen-tafels enz. Als de zon weer begint te schijnen en de terrassen vollopen met vrolijke klanten, wilt u natuurlijk uw horeca zaak van de beste kant laten zien.


Met ons uitgebreide assortiment terrasmeubilair bent u er zeker van dat uw zaak de juiste uitstraling heeft die bij u past. Met ruim jaar ervaring bent u verzekerd van onze kwaliteit! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Voor 15u bestel volgende werkdag geleverd! Ben u op zoek naar een barkruk die buiten kan staan? Fuera HS is een aluminium barkruk die geschikt is voor buitengebruik.


De zitting bestaat uit onbehandelde, teakhouten latten. De Fuera-serie bestaat verder uit een lage kruk en enkele banken en tafels.

Bij ons zijn deze terras barkrukken ook bereikbaar voor de partikulier. Uiteraard bieden wij u andere prijzen bij grote aantallen. Deze zeer moderne barkruk , met geheel recht gevormde lijnen en bestaande uit één stuk, zorgt voor een stijlvolle inrichting van uw interieur of terras ! Vind de beste selectie terras barkrukken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit terras barkrukken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Op dit moment al in gebruik bij een groot aantal Horeca bedrijven, cafés en restaurants. Maar ook geschikt voor sportclubs of sportscholen.


Groot en divers aanbod aan terras meubilair zoals tafelbladen, onderstellen, barkrukken en stoelen. Over de barkruk Een barkruk is een kruk met lange poten, ideaal voor gebruik aan de bar of uw moderne keuken. De meeste barkrukken hebben vier poten, maar er zijn ook voldoende krukken met een massief onderstel. Wanneer men aan een barkruk denkt, heeft men doorgaans de klassieke, ronde, houten kruk voor ogen.


Donker gekleurd en zonder leuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts