maandag 28 augustus 2017

Salontafel 80x80

Grote selectie en €verzendkosten! Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Salontafel 80x80

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Tussen de aansluiting van de bovenblad en de poten bevindt er een grijze strip wat voor luxere look zorgt. Deze salontafel is afkomstig uit de teca-serie. De salontafel is vierkant met een afmeting van bij centimeter en een. Bekijk beschikbaarheid in de winkel Aanbieding is geldig tot en met: 15.


Aanbieding is geldig tot en met: 24. In mand leggen In mand leggen Productgegevens. Salontafel MANDERUP 80xwild eiken. Voor deze salontafel Honkytonk met zijn industriële design heeft iedereen wel een mooi plekje in huis.


Semora salontafel van massief mangohout en metaal Woonprogramma Semora is een karaktervolle meubelserie met massief mangohout. Het hout is ruw afgewerkt en naturel gevernist, terwijl de combinatie met het zwart metalen onderstel de meubelen een industriële uitstraling geeft. Door de combinatie van twee prachtige materialen krijgt de ronde tafel een karakteristieke en uitdagende uitstraling.


De laatste salontafels trends. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek ons unieke assortiment salontafels. Vandaag bestel morgen in huis!


Salontafel 80x80

De vierkante Nora salontafel past perfect in een stoer of natuurlijk interieur. Maak van jouw huis jouw thuis. Het tafelblad is gemaakt van verweerd teakhout en heeft een afmeting van 80xcm.


Het onderstel bestaat uit twee stalen poten en sluiten op een leuke manier aan op het tafelblad. Net als de eetkamertafel is de salontafel , in een knusse zithoek, een middelpunt in huis. Aan het einde van de dag plof je lekker op de bank, het is dan wel zo ideaal om alles binnen handbereik te hebben. Wij bieden verschillende soorten salontafels. De Emu Round salontafel 80xis ontworpen door Christophe Pillet.


Welke salontafel past in uw interieur? Bij Eijerkamp vindt u diverse items voor elk interieur, van een glazen salontafel tot een landelijke salontafel , zo is er voor elke woonstijl een geschikt exemplaar te vinden. Gubi TS salontafel 80x€1.


Dit is de QLiv Crossings salontafel 80x. De Crossings salontafel 80xvan QLiv heeft een lengte van centimeter, een breedte van centimeter en een hoogte van centimeter. Het onderstel van de tafel is met behulp van laser cut-technologie uit een stuk staal gemaakt en afgewerkt met een donkergrijze poedercoating.


Past perfect in iedere woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts