dinsdag 15 augustus 2017

Design ligbedden voor buiten

Design ligbedden voor buiten

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Vergelijk het ruime aanbod ligbedden eenvoudig online en kies de laagste prijs! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Voor persoonlijk en deskundig advies over een ligbed nodigen wij u graag uit om onze showroom te bezoeken.


Hier kunt u verschillende ligbedden bewonderen en informeren wij u graag verder. Wij hebben ruim jaar ervaring met de aankleding van serres, patio’s en terrassen voor particulieren en bedrijven. Met een aantal exclusieve Nederlandse design merken kunnen wij u maatwerk leveren. Kom eens langs in onze showroom en de buiten Experience Garden, laat u inspireren.


U kent ze wel: van die heerlijke ligstoelen aan het zwemba die voor dat echte vakantiegevoel zorgen. Uiteraard gemaakt van hoogwaardig materiaal van gerenommeerde merken als Knoll, Extremis en DEDON. Last but not least komt ligbed Roma. Dit bed is het toppunt van eenvoudig design en comfort, verenigd in een heerlijk ligbed. Het bed bestaat uit wicker, een materiaal dat vrijwel geen onderhoud vergt en het hele jaar door buiten kan staan.


Design ligbedden voor buiten

Heerlijke ligbedden voor aan het zwembad om te ontspannen. Of plaats ze op het terras in de tuin. Waar ze ook staan, deze design ontwerpen vallen zeker op.


En bieden een comfortabele ligplek om van de zon te genieten. Ligbedden en ligstoelen voor buiten én binnen. Kees Smit heeft een zeer groot assortiment ligstoelen voor in uw tuin. Maar u kunt de ligstoelen en ligbanken natuurlijk ook fijn voor binnen.


Design ligbedden voor buiten

Met een doekje en wat schoonmaakmiddel zijn vlekken zo verdwenen. De afgelopen jaren zijn roestvrij staal en aluminium populair geworden als materiaal voor in de tuin. Een aluminium ligbed biedt een tijdloos design.


Geschikt voor binnen en buiten heel sierlijk design rugleuning in trappen in de. Als u op zoek bent naar kunststof tuinmeubelen of een geheel kunststof ligstoel met los ligbedkussen, luxe kunststof ligbedden met textileen, een inklapbaar ligbed of aluminium ligbed ? Zelfs design ligbedden , u kunt het allemaal bij ons vinden. Van de klassieke rechte ontwerpen tot ergonomisch gevormde ligbedden.


Design ligbedden voor buiten

Ze zijn er als één- en tweepersoons modellen en als sets, in allerlei kleuren. Kies voor een weerbestendig en verrijdbaar loungebed voor maximaal gebruiksgemak. Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment ligbedden. Meer geluksmomentjes buiten! Bij DesignOnlinevind je een uiteenlopend aanbod van ligbedden , loveseats of lounge bedden. Maar ook voor een ligbed met zonnedak of hangstoelen ben je bij DesignOnlineaan het juiste adres.


Onze ligbedden zijn uniek, van de hoogste kwaliteit, weerbestendig en zeer praktisch door de technische details die door de ontwerpers zijn uitgedacht. De ontwerpen van onze ligbedden zijn afgestemd op de stijl en design van onze dining -en lounge meubelen waardoor je buitenomgeving een harmonische sfeer ademt. Je kunt de ligbedden precies instellen zoals jij wilt. Een wicker ligbed is heel populair, omdat het vlechtwerk er zo natuurlijk uitziet.


Design ligbedden een sieraad voor je tuin. Deze design ligbedden zijn van traditionele materialen en kunststof en in een aantal kleuren leverbaar. Op deze manier kun jij kiezen welk materiaal jij liever hebt. Het Miami ligbed is een ideaal meubel om heerlijk languit van de zon te genieten. Het ligbed heeft een ergonomisch design : de lijnen van het zitvlak vormen zich perfect naar uw lichaam, zodat u ongekend comfortabel ligt.


Het ligbed zit niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. De zonnige kleur en de open structuur maken het. Dus over het algemeen zonder verstellingsfunctie, maar met kussens of een ander comfortabel ligoppervlak.


Ligstoelen hebben wel een zitfunctie, oftwel een rugleuning die omhoog en helemaal omlaag geklapt kan worden - je ligstoel buiten kan dus ook een ligbéd worden. Belgisch design , degelijke kwaliteit. Met een ligstoel in je tuin zorg je voor zalige relaxmomenten buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts