maandag 28 augustus 2017

Liner voor zwembad

Boek het The Liner At Liverpool, Liverpool. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.


Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Find warmtepomp installateur vandaag! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Liners worden vaak gebruikt bij staalwand zwembaden of andere opbouw zwembaden , zoals houten zwembad. Heb je een zwembad met een standaard maat? Dan is de kans groot dat wij de liner binnen 2-dagen kunnen leveren.


Indien uw zwembad liner echter niet tussen onze lijst staat, gelieve dan contact op te nemen met onze klantendienst.

Wij kunnen immers alle liners krijgen van Intex, Bestway, Vogue en Gre. Levertermijn voor zwembadliners niet in voorraad ligt meestal op één week. De liner is anti UV behandeld zodat deze minimaal verkleurd. Deze unieke liner is nu op.


Stassar biedt ze van de merken GRE en Zodiac. Ze zijn in verschillende soorten en maten leverbaar. U kunt ook zelf uw liner voor uw zwembad vervangen. De vloeibare liner is niet geschikt om aan te brengen op HDPE zwembaden en Polypropyleen zwembaden.


Voor je een zwembadliner zou bestellen, kijk goed naar de exacte afmetingen van het zwembad. Indien jouw zwembad liner echter niet voorkomt in het lijstje, gelieve dan contact op te nemen met onze klantendienst. Is het water in uw zwembad niet zo warm, dan kunt u kiezen voor een van onze andere zwembad liners. Al onze liners hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als uw zwembad destijds ook geleverd is als een soort van bouwpakket (meestal bestaan die uit een staalwand of een houten constructie) dan is de kans groot dat uw zwembad een kant- en klare liner heeft die destijds volgens de afmetingen van uw bad op maat is gemaakt in de fabriek.


Bekijk ook onze zwembadfolie. Vind warmtepompboiler prijs. Zelfs liners voor zwembaden met een inlooptrap, ronde zijdes, verdiepingen en uitsparingen kunnen volledig computergestuurd worden gefabriceerd.


U geeft de afmetingen van het zwembad aan ons op, en de zwembad liner wordt volledig om maat gemaakt. De zwembad liner zal altijd iets kleiner gemaakt worden dan de daadwerkelijke afmeting van het zwembad.

Adria Blauw Liner (folie) voor rond zwembad 8x 1cm. Rond zwembad folie 3x 150cm. Wellicht is de oude liner versleten of kapot. Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service.


Wij hebben standaard liners voor GRE , Starpool, San Marina en Atlantis zwembaden. Mocht u onverhoopt schade aan uw huidige liner hebben, dan kunnen we binnen een paar dagen een vervangende liner aanleveren. Dit komt omdat deze liner relatief het meest betaalbaar is, en de installatie het gemakkelijkst is. Zwembad liner op maat bestellen? Daarnaast is elke afmeting mogelijk.


Zelfs zwembaden met een inlooptrap kan volledig computergestuurd worden gefabriceerd. Je geeft de afmetingen van het zwembad aan ons op, en deze liner wordt door hele slimme computers volledig om maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts