vrijdag 25 augustus 2017

Kwekerij japanse esdoorn

Hierdoor kunnen wij waarborgen dat de planten op de juiste manier zijn gekweekt en optimaal kunnen presteren. De bloemkleur is cremewit en de bloeitijd is van ca. Japanse Esdoorn kopen doet u bij Boskoops. De volwassen hoogte van deze grote heester is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr.


Heeft een decoratieve vorm.

Op de door ons zelf gezaaide onderstammen enten wij verschillende variëteiten. Het is een makkelijke boom of struik en geeft in de herfst prachtig kleuren. Dit op vraag van vele bezoekers. Wij hebben een grote partij japanse esdoorns in kleuren.


Vele soorten hebben een zeer mooie lente -en herfstkleur. Kwekerij De Horst is dé kwekerij voor al uw tuinplanten, hagen, heesters en (fruit)bomen. Wij zorgen voor kwaliteit in uw tuin.


Het rozenassortiment bestaat uit stamrozen, geoculeerde rozen en rozen op eigen wortel.

Vooral het onderdeel rozen op eigen wortel neemt een groot gedeelte van de productie in beslag. De Olijfboomspecialist heeft een zeer grote voorraad zodat het u aan keus niet ontbreekt. Ikzelf wacht tot het voorjaar van het volgende jaar, maar dan moet je de marcot wel kunnen beschermen tegen de vorst. Als dat niet lukt zou ik nog wachten tot het najaar om hem los te doen. De bonte esdoorn heeft een gladde donkergrijze bast en lichtbruine twijgen.


De bladeren van de bonte esdoorn hebben een mooie gele to witte rand. In april krijgt de bonte esdoorn mooie geelgroene bloemen. Niet alleen de herfstverkleuring is prachtig, het jonge blad in het voorjaar is vaak minstens zo mooi.


Acer palmatum zodat het u aan keus niet ontbreekt. Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen. Geen tijd om ons te bezoeken? Kom gerust eens vrijblijvend rondkijken. Deze website maakt gebruik van cookies.


Planta Groencentrum is dé tuinplanten groothandel en kwekerij voor hovenier en particulier in de regio Utrecht. Kwaliteit, nette prijs, ruim sortiment. Deze esdoorn soort komt van oorsprong uit het oosten van Azië: China, japan en Korea.


Deze meer struikvormige bomen hebben opvallend kleinere bladeren dan de bekendere Esdoorns.

Zoals beloofd zullen we zaterdag april a. De japanse esdoorn kan wel meter hoog worden met hun waaierende kroon. De schors en takken van de boom zijn grijs tot grijsbruin en glad. Het is meestal een struik tot kleine boom met een dicht bladerdak dat in het najaar roo geel of oranje kleurt.


Er is in Japan dan ook geen tempeltuin zonder minstens één van deze drie boomsoorten. Enkel de dode takken kunnen weggesnoeid worden. Dit kan het beste gedaan worden in de winterperiode. Om de groei te bevorderen kunt u de plant in het voorjaar bemesten.


Om een optimaal resultaat te krijgen maakt men best gebruik van verschillende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts