dinsdag 29 augustus 2017

Trap design

Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen. Koop nú Trappen in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Of het nu een minimalistische trap betreft die opgaat in zijn omgeving of een trap als eyecatcher in de ruimte, voor iedere smaak is er een mooie passende design trap beschikbaar.

U kunt bij ons een design trap op maat laten maken naar uw wens. Ook bieden deze trappen allerlei mogelijkheden om er met de juiste materialen zoals glas-, hout en natuursteen een fraai statement design -element van te maken in je interieur. Iedere ruimte verdiend een design trap die het interieur complementeert. Er wordt niet voor niets steeds vaker meer aandacht geschonken en een ruimer budget vrijgemaakt voor een trap.


Hieronder treft u een aantal voorbeelden van reeds door ons geleverde designtrappen. Wilt u ook zo’n bijzondere design trap in uw huis?

Gedetailleerd maatwerk en echt vakwerk van onze specialisten zorgen voor kwaliteit van het hoogste niveau. Zoekt u een trap die meer is dan een standaard trap is en die echt iets bijdraagt aan uw interieur: dan bent u bij De Vries trappen aan het goede adres. Als wij het over design trappen hebben, spreken we dus over bijzonder vormgegeven trappen. Trappen die afwijken van de standaard in vorm, materiaal en afwerking.


Een bijzondere trap , waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt. Meestal bestaan design trappen uit verschillende materialen. De duur en kosten van de plaatsing van een nieuwe trap zijn uiteraard afhankelijk van de soort trap. Het plaatsen van een gewone rechte trap , wenteltrap of spiltrap kost gemiddeld genomen tussen de 4en 6euro.


Ben je voorstander van een modern interieur en wil je een echte blikvanger in huis halen, dan mag een mooie design trap zeker niet ontbreken. Design trappen: Realisaties en prijs advies. Tips en inspiratie voor het ontwerpen van design trappen vind je terug op deze pagina.


Een trap kopen doet u waarschijnlijk niet regelmatig. Daarom is ons advies: laat u uitgebreid adviseren in onze trappen showroom waar een grote variatie aan design trappen staat opgesteld. Voor een eenvoudige trap tot luxe design trap op maat gemaakt, bent u bij TrappenXL aan het juiste adres. De hoogwaardige partijen vinden hun plek op HOOG.


De juiste houtsoort in combinatie met de perfecte kleur en een speciaal voor u ontworpen design , maken van uw trap een echte eye-catcher.

De combinatie van hardhouten traptreden, zwarte trapboom en rvs traphek maakt deze middenboomtrap tot een exclusief meubelstuk. Staircon Online Designer – Ontwerp uw trap op het web Altijd open voor bezoekers.

Zelfs de maatvoering van de vloerhoogte en trap kunnen eenvoudig worden aangepast. Voor zakelijke klanten, architecten en particulieren die top resultaat eisen. Trappen XL heeft een aanbod van diverse soorten design trappen , die u volledig op maat kunt laten maken. Laat u inspireren en bestel uw eigen trap op maat!


Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Gemaakt van staal of hout. Level design trappen bied u een groot aanbod van designtrappen zoals de rechte steektrap, middenboom trap , muizetrap, bovenkwart en onderkwart design trap. Voor ons is bijna elke trap een designtrap. Want, zo stellen de vakmensen die op HOOG.


Omdat we elke trap op maat maken in onze fabriek in Nederlan is het eenvoudig om het ontwerp aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Lees hier al onze blogberichten omtrent trap design. Het hout is meestal gekleurd in een lichtere tint en wordt soms gecombineerd met ander materiaal zoals ijzer of inoxe of volkern.


Een moderne trap kan een echte eyecatcher zijn in je interieur. De functionaliteit van een design trap komt in het ontwerp naar voren. Volgens de laatste mode maken wij voor u een trap op maat. Glas, RVS of een ander metaal kunnen de warme uitstraling van hout vaak goed benadrukken in een design trap.


De design trappen die wij maken zijn vaak combinaties van hout met metaal of glas. Coaxial Traps The Coax trap program computes design parameters for the construction of coaxial traps for HF usage. Only parameters need to be known: the design operating frequency, the coil form diameter, the coax diameter and the coax capacitance per foot. De vrijdragende trap of semi vrijdragende trap oogt transparant door toepassing van zo weinig mogelijk constructieve elementen. Deze trap , ook wel bolzentrap genoem wordt verankerd aan de muur.


Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspan kantoor of voor uw huis? Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaaldesign. Wij hebben jaren ervaring met trappen in elke vorm en stijl. Eén ding is zeker, met een De Rooy stalen trap haalt u iets unieks in huis.


Voor iedere klant heeft een trap een andere betekenis. Ik en mijn team maken trappen , kunstzinnige objecten en interieurs in gebouwen. Industriële, speciale of moderne metalen trappen, in blauw staal of in kleur gepoedercoat. Wij maken graag gebruik van onze diversiteit, ervaring met diverse materialen en balustrades om hiermee tot een passend ontwerp te komen. Onze specialiteit: naar uw wensen een ontwerp op maat, elke trap is anders.


Een goed ontworpen balustrade versterkt het design van de trap , het maakt de trap tot een geheel met de bovenverdieping. Waar men vroeger een leuning nodig had die alleen functioneel moest zijn, zijn we tegenwoordig meer bewust van het design en moet de trapleuning passen in het interieur. Veiligheid en stijl gaan hand in hand bij het ontwerp van een balustrade.


De materialen die we gebruiken zijn van hol of massief staal en kunnen, wanneer je dat wenst, in een zeer ranke vorm besteld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts