dinsdag 22 augustus 2017

Betonnen vloer buiten

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Groot assortiment Vloeren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk uw resultaten betonvloer prijs bij Finecomb.


Bekijk het prachtige aanbod aan Vloeren nú op beslist.

Een betonvloer kan perfect buiten geplaatst worden mits de nodige aandachtspunten. Bij dit project werd gekozen voor een betonnen vloer met ruwe afwerking. Wanneer je een betonnen werkblad kiest moet je wel rekening houden met het hoge gewicht. Kom hier meer te weten over betonnen keukenbladen. Wil je de betonlook van je vloer doortrekken naar de muren, dan kan je gebruikmaken van betonstuc.


Gekende merken hiervan zijn beton cire en Mortex.

Eén van de vele toepassingen van zijn betonnen terrassen en opritten van beton. In plaats van bijvoorbeeld terrastegels, wordt het verharde buitendeel gestort met beton. Zodoende is uw buiten beton opgewassen tegen onkruid en kan het ook niet verzakken zoals het geval is met bestrating.


Het verven van een betonnen vloer is een handige en goedkope manier om jouw vloer op te knappen. Wil je de vloer in je garage of schuur voorzien van een likje betonverf? Ga in dit geval voor een extra sterke twee-componenten betonverf. Cemente toplaag over bestaande betonnen vloer buiten Is het mogelijk om ( buiten ) een cementen toplaag te leggen over een bestaande betonnen vloer.


Bestel de verf die jij nodig hebt voor de vloer , voor de muur of voor andere plekken binnen of buiten. In de hoogst mogelijke kwaliteit, dankzij de 1-component en 2-component verfproducten. Bestel op die manier betonverf voor de vloer of betonverf voor de muur, uiteraard afgestemd op de primer of grondverf die je daarvoor kunt gebruiken. Bekijk, vergelijk en reserveer de betonverf direct online.


Nadat het betonnen terras glad gevlinderd is moet het terras tot dagen drogen voordat het tegelpatroon en delitaties aangebracht kunnen worden. Afhankelijk van de wens van de klant word de vloer nabehandeld. Als de klant geen verdere behandeling wil spuiten we er curing-compound op om extreme droging tegen te gaan.

Voordelen en nadelen van gepolierd betonnen terrassen. Naadloze afwerking Het grootste voordeel van een terras in beton is het naadloos karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien in de voegen of vuil ophopen.


Als je de gladde afwerking jaarlijks beschermt tegen mos hoef je je ook geen zorgen te maken om uit te glijden bij regenweer. Het spreekt voor zich dat de ondergrond stevig genoeg moet zijn om het gewicht van een betonnen vloer te kunnen dragen. Beton is een zwaar materiaal. Er zijn ook lichtgewicht betonmortels in de handel.


Buiten gaat het meestal om een betonnen vloer , zoals een terras of onder een carport. Mocht je hieraan twijfelen, vraag dan om advies bij een bouwkundige. Het kan echter ook gaan om het verven van een balkon, of een buitenmuur.


Bakstenen kunnen ook heel goed met betonverf geverfd worden. Voor buiten gebruikt u bij voorkeur 2-componenten betonverf. Wil je op een vloer betonverf verwerken gebruik dan een van onze betonverf vloer coatings.


Verschillende technieken toe te passen op betonnen vloeren , bordessen, zwembaden en badkamers. Anti slip maken van beton vloeren door chemische behandeling en of door het machinaal aanbrengen van antislip randen op beton. Het impregneren van betonnen vloer buiten. Natuurlijk heeft u buiten met andere omstandigheden te maken dan binnen. Temperatuurverschillen, regen, uv straling, steentjes en buitenmeubels.


Ook is het goed om rekening te houden met gladheid. Zo wordt ook de levensduur van het beton vergroot, waardoor u jarenlang kan genieten van uw vloer. Als de betonnen vloer wordt behandeld met een impregneermiddel of protector, wordt het schoonmaken van de vloer heel makkelijk. Een gietvloer buiten (op een terras) wordt zwaarder belast dan een gietvloer binnen. Zo doen er zich buiten bijvoorbeeld heftige temperatuurverschillen voor en heb je te maken met Uv-belasting van de zon en met vocht, sneeuw en hagel.


Deze invloeden stellen allemaal extra eisen aan de afwerking van de vloer. U kunt zelf de vloer ook impregneren, maar ons advies is om dit te laten uitvoeren door een professional. Deze kan namelijk goed inschatten hoe de vloer van tevoren behandeld dient te worden voor een zo goed mogelijk resultaat. Prijs vloer storten per m2. De kostprijs van een betonvloer aan laten brengen binnen of buiten is afhankelijk van het soort beton wat u wenst.


Zo kan u kiezen voor beton met een grove grindkorrel of een betonvloer met een fijne grindkorrel. De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts