donderdag 31 augustus 2017

Draadafsluiting

Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Prijsvoordeel door directe inkoop van gerenommeerde Europese fabrikanten. Tuinafscheidingen vanaf € 135. Ruim 1soorten op Beslist.


Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Draadafsluiting berekeningstool. Via onze berekeningstool weet elke doe-het-zelver snel welke materialen hij nodig heeft. Door een bovenbuis te bevestigen aan een standaard draadafsluiting krijg je een veel sterker geheel.


Ideaal wanneer je de omheining wil laten begroeien met klimplanten of bekleden met rietmatten. Ook het doorbuigen van de draad wordt zo voorkomen. Maak hierboven de keuze tussen: Harmonicagaas. Wil je graag zelf je hekwerk plaatsen?


We hebben enkele pakketten waaruit een keuze gemaakt kan worden. Een draadafsluiting is de meest standaard oplossing die wij aanbieden om uw privé-eigendom of een ander terrein af te sluiten.

Het vierkante vlechtwerk gecombineerd met metalen palen is zeer geschikt als u zowel een duurzame als een economische oplossing zoekt voor een afsluiting. Wie handig is kan proberen de draadafsluiting zelf te plaatsen, dat leg ik je hier zo meteen uit. Terecht, als afsluiting biedt het alles wat u nodig hebt: een stevige omheining, veiligheid en privacy. De vele paal- en draadtypes zorgen voor een waaier aan keuzemogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. En wat bepaalt of je meer of minder moet betalen?


Maar hoe ver reikt je keuze? Sommige mensen verkiezen een draadafsluiting omdat ze het zicht niet belemmert en de straat, de omgeving, de tuin of de natuur niet aan het oog onttrekt. Voor diegenen die erg gesteld zijn op hun rust en privacy maar toch ook een draadafsluiting wensen, zijn er de Colorado lamellen of strips in kunststof en de Canada kunsthagen.


Wenst u zelf uw afsluiting, hekwerk, omheining, draadafsluiting of schutting te plaatsen dan kunt u al het nodige materiaal bij ons online kopen. Zowel het leveren als afhalen van al het nodige materiaal voor uw afsluitingen zoals tuinafsluiting, draadafsluiting , omheining of schutting kan bij ons. Plaatsing of levering van bekaert afsluitingen alsook, indien gewenst, schaduwdoek of kunsthaag met of zonder betonplaat.


Online groothandel in afsluitingen, schapendraa aan de beste prijzen. Uw draadafsluiting plaatsen doen de specialisten van BM Technics voor u. De prijs van een draadafsluiting hangt uiteraard af van de gewenste hoogte van de omheining. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we uw draadafsluiting met betonplaat of draadafsluiting met bovenbuis plaatsen aan een scherpe prijs.


Voor een standaard draadomheining met bovenbuis betaal je ongeveer à euro per lopende meter. Dit type afsluiting is een veelgevraagde oplossing, vanwege de combinatie van degelijkheid en een economische prijsstelling. Ze zijn lichter dan andere afsluitingen en passen gemakkelijk in de omgeving.

Er zijn verschillende opties wat draadafsluiting betreft. Bekijk hier ons online aanbod. Je hebt verschillende soorten draadomheining waaruit je kan kiezen en ze zijn niet eens zo duur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts