vrijdag 1 december 2017

Flexibele luchtafvoerslang

Slangen, verbindingen en klemmen. Doucheslangen koop je op Beslist. Vergelijk meer dan doucheslangen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een flexibele slang is erg buigzaam en geschikt voor ronde of ovale verbindingsstukken (of aansluitingen).


De flexibele ventilatieslang wordt vooral gebruikt in mechanische ventilatiesystemen, warmteterugwinunits en bij luchtbehandelingsinstallaties.

Ook zien we ze veel als flexibele afvoerbuis voor de afzuigkap. Flexibele luchtafvoerslang. Op die manier zorgt de pvc-buis voor de aanvoer van frisse lucht en de afvoer van vochtige lucht. U krijgt de flexibele IVC Air-buis wit geleverd inclusief pvc-binders. De meest complete website als het om flexibele slangen gaat.


Op deze website bieden wij u een zeer uitgebreid programma flexibele verbindingen, klemmen en koppelingen. Wij nodigen u dan ook graag uit onze online catalogus te raadplegen. Onder de button downloads kunt u documentatie en prijslijsten downloaden veelal als Adobe PDF-file.

Droger Toebehoren luchtafvoerslang Winkel Online. Door de hoge mate van flexibiliteit zijn ze in elke bocht te draaien. Je kunt de flexibele slangen zowel voor buiten als voor binnen gebruikern. De flexibele slangen kunnen vrij hoge temperaturen verdragen en dus is warm water geen probleem. HORNBACH biedt een groot assortiment flexibele slangen aan.


Kant en klare oplossing om een spiralobuis te koppelen aan een Multivent dakdoorvoer 131mm. Bestaat uit twee aansluitstukken met daartussenin een flexibele buis van PVC (wit). Multivent 1en het andere aansluitstuk past perfect in een spiralobuis 100mm. Daarnaast is het ook voor ruimtes. De kachelpijpen zijn gemaakt van staal, dus zeer duurzaam.


Moet je een bocht maken voor de afvoer, gebruik daarvoor dan een flexibele pijp. Ventilatiebuis en luchtbuis. Voor het aansluiten van een ventilatiekanaal of afzuigkap heb je een ventilatiebuis of luchtbuis nodig.


Geschikt voor alle merken drogers met luchtafvoer aansluiting. Luchtafvoerslang meter en diameter van 1mm. Nedco luchtafvoerslang 150MM flexibel aluminium 10M.


PVC-W slang is een ultralicht en uiterst flexibele luchtslang.

Door zijn flexibiliteit kan het kanaal perfect rond scherpe hoeken worden gelegd zonder dat de structuur van de slang wordt vernauwd of gewijzigd met het risico dat het luchtdebiet vermindert. Per lengte met zijn de uiteinden afgewerkt. Voor afzuigkappen ventilatiekanalen enz inhoud doos 3. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Bestel je Wasdroger afvoerslang onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts