vrijdag 2 maart 2018

Steekvliegen bestrijden

Direct 1 resultaat kwaliteits producten, op voorraad. In de volksmond worden dazen of steekvliegen ook soms paardenvliegen genoemd. Verschillende soorten steekvliegen. Heel letterlijk zijn er maar een paar verschillende steekvliegen in Nederland. Maar wanneer men spreekt over steekvliegen , doelt men over het algemeen op dazen of paardenvliegen.


Ook hoornaars of horzels worden soms voor steekvliegen aangezien.

Op deze pagina vind je alles over alle soorten steekvliegen. Steekvliegen Navigatie Beestjes-weg. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel. Hoe kom ik van al die vliegen af?


Tips - Paarden - Dazen, steekvliegen , bremzen of paardenvliegen: hoe bestrijden ? Bestrijding met anti-daasproducten, Atex daasspray. Het is nog niet bekend wanneer wij dit product weer kunnen leveren. Deze originele en beproefde dazen- en steekvliegen val is ontworpen voor jarenlang van.

Met het stijgen van de temperatuur neemt ook het aantal stekende en zuigende insecten toe. Naast de nodige onrust en groeivertraging vergroten ze de kans op infecties bij het weidende vee. Door de wondjes in de huid kunnen ziektekiemen makkelijker binnendringen. De beste manier om de stalvlieg te bestrijden , is ervoor zorgen dat ze geen broedplaatsen hebben. Dit doe je als volgt: Hou de stal of het hok van je (huis)dieren goed schoon.


Laat uitwerpselen en vies geworden bodembedekking niet lang genoeg liggen om de stalvlieg zich erin te laten vermeerderen. Buitenshuis –met name in waterrijke omgevingen– komen dazen (grote steekvliegen ) voor. Vooral de regendaas is niet vies van mensenbloed en bijt zelfs door een dun T-shirt heen. Je vindt dazen onder meer bij meertjes en buitenzwembaden. De steekvlieg staat bekend om haar nogal agressieve bijtgedrag.


Wat zijn de mogelijkheden om dit te bestrijden ? Dazen bestrijden - steekvliegen bestrijding met dazenval - paardenvliegen weg vangen. Waar wij goede ervaring mee hebben bij dazen, steekvliegen en muggen op paarden (vooral tijdens buitenritten) is de rap weg gel van rapide (verkrijgbaar bij de welkoop winkels). Dat is een flinke pot met gelei achtige gel. Wij gebruiken deze gel dus voor de heftige insecten, gewoon op stal gebruiken we veerust en een eigen.


Paarden en koeien zullen u dankbaar zijn voor deze aanschaf. Dazen hebben een voorkeur voor donkere kleuren (het zijn visuele jagers), gekleurde vlakken, een vaststaande verhouding, schitterend licht en traag bewegende objecten. Motmuggen zelf bestrijden is een lastige klus.


Allereerst moet de bron aangepakt worden.

Een lek in je riolering en stilstaand water zijn aangename plekken voor motmuggen. Ook een defect aan een kraan kan aanleiding zijn voor een motmug. Het belangrijkste is om deze defecten op te lossen. Dit kost tij maar helpt bij het bestrijden van de.


De aanwezigheid van dazen maakt het voor paarden steeds vaker onmogelijk om (langere tijd) buiten te lopen in zwoele zomers. Leve de zomer, maar heeft u ook zo’n hekel aan die verdomde vliegen? Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de storende insecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts