vrijdag 1 juli 2016

Betonnen straatmeubilair

Betonnen straatmeubilair

Parkbanken, afvalbakken, boombanken, picknicksets, plantenbakken en asbakken. Het is robuust, vandalismebestendig en vergt weinig onderhoud. Professionele service en klantgerichtheid. Praktisch onverwoestbaar en door de ronde vormen zeer veilig en leuk straatmeubilair.


Veiligheidsverhogend (anti-ram)! Diverse kleuren leverbaar. Bekijk hier ons straatmeubilair.


De betonnen Sierbollen kunnen worden uitgevoerd met een groef die desgewenst kan worden voorzien van een strip. Denk hierbij aan straatmeubilair zoals afvalbakken, zitelementen, maar ook boomroosters. Grijsen maakt bijna alles wat te maken heeft met de openbare ruimte. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede invulling van de openbare ruimte mensen ontspant, energie geeft en dichter bij elkaar brengt.


Het gamma straatmeubilair van Stradus bevat onder andere een complete lijn betonnen zitelementen, waaronder zitranden, banken en tafels. Deze fungeren in eerste instantie als rustpunt in de buitenruimte. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden om zones op straat af te bakenen. Voor de inrichting van straten, pleinen en paden levert De Hamer onder meer tegels, betonstraatstenen en betonnen banden. Maar er is ook vaak behoefte aan extra elementen die de veiligheid op straat vergroten of die verkeersstromen helpen te geleiden.


De Hamer biedt met een breed gamma van mooi en duurzaam straatmeubilair een keur aan. Straatmeubilair Elke vraag die buiten onze standaard categorieën valt is voor ons een uitdaging. Daarom kunt u altijd een beroep op ons doen op het moment dat u een betonproduct nodig hebt.


Betonnen straatmeubilair

Wij maken enkel gebruik van superieur materiaal waaronder onze eigen duurzame biomortel. Daardoor hebben onze producten een prachtige uitstraling en gaan ze lang mee. HeBlad is specialist op het gebied van beton straatmeubilair. We gebruik hier beton voor, om een aantal redenen.


Het weerstaat de elementen en is daarnaast praktisch onverwoestbaar. Wij produceren prefab beton sokkels en poeren, speelelementen, straatmeubilair , banken, trappen en meer. Een project waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een betonnen zitbank mogen mozaïeken. Hieronder ziet u foto’s van SocialSofa. Naast een breed assortiment design straatmeubilair uit Portugal, Spanje en Italie, leveren we veel typisch Nederlandse items uit eigen productie.


Maar ook voor banken, tafels of krukjes is beton een ideaal materiaal. Robuust en onderhoudsarm, en praktisch onverwoestbaar. Betonnen bloembakken zijn bekend.


Als zitelement of ontmoetingsplek in een woonwijk. Benoton levert alle denkbare soorten betonnen straatmeubilair om de buitenruimte te verfraaien. Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal.


Betonnen straatmeubilair

De gezamenlijke buitenruimte van BRiX, een gloednieuw, high-tech, uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o. De fietsenstalling is voorzien van Falco fietsenrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts