woensdag 2 november 2016

Boshoek voorthuizen zwembad

Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Heerlijk op vakantie in Nederland? Ons kindvriendelijke park is centraal gelegen waardoor u tijdens uw vakantie in Nederland de omgeving van de Veluwe optimaal kunt verkennen. Wij helpen u graag te genieten van ons prachtige park midden in de natuur.


Het is altijd lekker vertoeven in het zwembad van De Boshoek.

Bovendien zijn veel activiteiten eenvoudig te boeken via De Boshoek. U kunt zich ook vermaken met een heerlijke duik in ons buitenbad of een rondje midgetgolf. Voor de kinderen is er tijdens de vakanties een animatieteam aanwezig. Zwemmen De camping beschikt over een mediterrane binnenzwembad met een sauna en Turks stoombad. Het verwarmde openlucht zwembad beschikt over een bubblebank, massagestralen en een wildwaterkreek.


Gezellige, standaard uitgevoerde, 4- en 6-persoons bungalows. Waar het goede van de natuur samengaat met ongekende luxe en uitstekende faciliteiten.

Binnen zwembad op de camping Ook wanneer je een paar baantjes wilt trekken of met de kinderen naar een overdekt zwembad wilt, hoef je de camping niet te verlaten. De Boshoek beschikt over een groot aantal ruime, comfortabele bungalows. Vakantiepark de Boshoek is een fantastische kindvriendelijk vakantiepark met binnenzwembad en buitenzwembad en ligt op de Veluwe. Door de centrale ligging van de camping zijn naast het natuurschoon van de Veluwe uiteenlopende attracties en mooie steden te bezichtigen.


Zwemschool “Papillon” onderscheidt zich van andere zwembaden ten aanzien van de gebruikte lesmethoden. Luxe en sfeervol ingerichte chalet, gelegen tegenover speeltuintje op een zonnige en beschutte plaats. De locaties zijn Landal Klein Ruiwinkel en recreatiecentrum De Boshoek. Zwembad Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden.


Eind maart zijn we weer open! Deze grote camping heeft twee kampeerterreinen, gescheiden door een openbare weg. Kinderen kunnen hun gang gaan in het kinderbad. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.


Animatie en activiteiten: Onze faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en we hebben legio mogelijkheden voor vertier! Wij bieden elk wat wils, jong én oud. Wij zijn een recreatiepark en camping op de Veluwe mét zwembaden , restaurants, speeltuinen, een uitgebreid animatieprogramma, wellnessfaciliteiten en nog veel meer.


Voorthuizen en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Deze vijf sterren camping biedt vele faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo is er een zwembad , overdekt zwembad , wellness voorzieningen, kinderboerderij en een ponyclub. Ook verhuur verblijven behoren tot de mogelijkheden. Of wilt u juist een actief weekendje weg?


Minicamping de Boshoek is een sfeervolle boerderijcamping, deels gelegen in een oude hoogstamfruitboomgaard. Naast de boomgaard hebben we nog kleine kampeerveldjes ieder met hun eigen charme. Wat deze camping zo bijzonder maakt is de gezellige ontspannen sfeer in een authentieke landelijke omgeving.


Zwembad en strand: De camping beschikt over een verwarmd buiten zwembad en een binnen zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts