dinsdag 1 november 2016

Groene beukenhaag kopen

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Beukenhaag van alle merken op beslist. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.

Wilt u een groene of rode beukenhaag kopen ? Deze planten worden geleverd met kale wortel (u ziet de wortels). Planten met kale wortel kunnen vanaf eind oktober tot begin mei worden geplant. Hoe eerder u in het jaar plant hoe beter het is.


Deze Fagus sylvatica of beukenhaag is een populaire en veelgebruikte haagplant die het blad behoud in de winter. Voor een mooie beukenhaag gaan er planten per strekkende meter of voor een dubbele rij per meter. De beukenhaag kan vrijwel op elke grond behalve op natte plekken, snoeien kan 2x per jaar.

Carpinus betules heeft als Nederlandse naam haagbeuk, hierdoor is er vaak verwarring om deze soorten. De groene beukenhaag , fagus sylvatica, is een andere soort dan de haagbeuk, carpinus betulus. Het is mogelijk om de beuk het hele jaar door te planten maar meestal wordt dit gedaan in de herfst en winter.


De reden hiervoor is dat u in deze periode planten kunt kopen uit de volle grond. Deze worden niet geleverd in een pot maar met een blote wortel of kluit. Een groene beukenhaag kopen.


Bij onze webshop bent u aan het juiste adres wanneer u een groene beukenhaag wilt kopen. Groene beukenhaag bezorgen en aanplanten. Wanneer u uw groene beukenhaag via beukenhaagkopen. Door onze jarenlange ervaring als beukenkwekerij bent u verzekerd van een goede kwaliteit groene beukenhaag en goed advies. Voordelen groene beukenhaag : De Fagus sylvatica, oftewel de groene beuk, is de meest populaire haagplant van ons land.


Dat komt door de sterkte van de plant, de veelzijdige toepasbaarhei maar bovenal het uiterlijk. De prachtige groene bladeren in het voorjaar en de zomer geven jouw tuin snel een mooie uitstraling. U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag , rode beukenhaag , haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt.


Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij.

Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. De beukhaag kan enkel of dubbel geplant worden. Van half oktober tot half april is de Fagus sylvatica beukenhaag leverbaar met kale wortel, dit scheelt aanzienlijk in prijs.


Vinkbomen, uw beukenhaag kwekerij! Wij hebben prachtige beuken in groen en roo in verschillende maten op voorraad. U kunt de haag bovendien voordelig door ons laten planten. Kiest u voor de groene of rode beukenhaag ? Bent u op zoek naar een afscherming in uw tuin, maar wilt u hier iets natuurlijks voor gebruiken?


We hebben namelijk een groot aantal verschillende planten voor u klaarstaan waarmee u een mooie, groene en natuurlijke afscherming in uw tuin neerzet. De groene beuk is een haagplant, die zeer geschikt is voor een blad houdende haag van goede kwaliteit. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt. Geef de groene beukenhaag een prachtige plek in uw voor- of achtertuin en creëer zo een mooi geheel. De groene variant van de beukenhagen wordt de Fagus Sylvatica genoemd.


Deze hebben zomers een mooi groen bla welke in het najaar verkleurt naar een herfstbruine kleur. De haag behoudt zijn bla zodat je ook in de winter een mooie volle haag hebt. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten Groeigarantie! Je kan onze beukenplanten ook zelf komen bekijken alvorens je over gaat tot het kopen van je nieuwe haag.


Zo kan je zelf de kwaliteit zien van onze rode beuk, groene beuk en haagbeuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts