vrijdag 1 september 2017

Metalen frame op maat

Voor al uw dakwerken zijn wij uw ervaren partner. Vraag bij ons een offerte aan! Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Boek het OP, Chaweng Beach.


Wij richten ons op de verkoop van materialen, bewerkingsservice en productontwikkeling.

Kenmerkend voor de Metaalwinkel is de betrouwbaarheid en het vakmanschap. Kom langs in ons verkoop magazijn om de materialen te bekijken, maar ook de machines in werking te zien. U kan meteen worden voorzien van kosteloos advies en een technische tekening op.


Dan kunnen wij van EVN Woonstyle met u meedenken en u maatwerk stalen frame voor u maken! In iedere gewenste afmeting, kleur, dikte en stijl zijn de frames voor u op maat te maken! Losse stalen frames ten behoeve van diverse meubels zoals sidetables, bureaus, badkamermeubels, (salon)tafels speciaal voor u OP MAAT.


Decoratieve metalen frames. Deze decoratieve metalen frames worden gemaakt van metalen kokerbuis (25x25mm.).

De zichtbare lasnaden geven het frame een pure en stoere uitstraling. De bovenzijde wordt voorzien van gebruikte steigerhouten planken. Deze zijn bevestigd op een plaatmateriaal die in het frame valt, hierdoor is de top demontabel en kan. Wij hebben prachtige ontwerpen die we speciaal op maat voor je maken.


De tafel wordt voor jou op maat gemaakt in Hongarije. Deze tafel heeft een zwart metalen frame. Een stalen frame op maat nodig? Wij maken je stalen frame op maat met onze jarenlange ervaring.


Tafel op maat Wilt u een tafel op maat laten maken? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Geef uw gewenst ontwerp, afmetingen, behandeling. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Koop en verkoop metalen frames eenvoudig op Marktplaats.


Tuinbank klassiek van metaal , frameen hout, maat 1breed xhoog xzitdiepte x44. Alle werken worden persoonlijk opgevolgd door de zaakvoerder Johnny Declercq die garant staat voor een kwaliteitsvolle oplevering. U krijgt direct een bevestiging.


Stoere robuust industriële tafelpoten en tafel onderstellen: X poten (kruispoten), V poot, Trapeze poot, U poot, etc.

Industriële ijzeren winkelkast, display, presentatiekast op wielen met dwarsliggers. Stoere industriële tafels, kasten en diverse andere producten, je ziet het overal in terug, staal! Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. Warm of koud gewalst staal, corten en RVS, alles behoort tot de mogelijkheden. Stel zelf uw meubel samen!


Dit stalen onderstel is uitgevoerd voor een winkel aan de Herengracht in Amsterdam. Door het metalen frame te TIG lassen is de verbinding zeer sterk en kan het strak worden afgewerkt. Bij deze stalen frames leveren wij bij onze metalen deurframes standaard verstelbare ophangogen. Let op , de exclusief duimhengen en zelftapschroeven worden niet standaard meegelever wel hier te koop van Gadero zie verwante producten. Tips zelf deur maken met stalen frame.


Op industrieel materiaal kunnen inkt- of gegraveerde codes staan (over het algemeen op de niet zichtzijde). Als u dit niet wilt, dient u het te vermelden. Ook bij de Metaalwinkel, constructie balken, metalen profielen en klusmetaal. Met ruim twintig jaar ervaring in maat - en vakwerk is Metaal Op Maat specialist voor metalen deuren.


Elke deur is uniek, elke deur is handgemaakt. Een perfecte afwerking is niet enkel het doel, het is de standaard. De Metaal Op Maat -vakman die de stalen deuren met eigen handen vorm geeft, volgt zijn creatie van eerste opmeting tot laatste.


Wij zorgen ervoor dat uw staalprofiel in de juiste maat wordt gezaagd. Dat is de service van Limtrade. Ervaar in de Limtrade webshop het comfort van online bestellen gecombineerd met een uitgebreid aanbod staal.


Van metalen tot profielen en van stalen buizen tot stalen platen. Alles op maat zoals u wenst of direct leverbaar in standaard maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts