maandag 4 december 2017

Mol in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Voor 22:bestel morgen al in huis! Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online.

Met de dood van het dier is het probleem echter slechts tijdelijk opgelost. Vroeg of laat vindt een andere mol de tuin en begint het verhaal opnieuw. Het meest eenvoudige is de mol in de tuin te tolereren en hem zo nodig uit de kwetsbare stukken weg te houden.


Wanneer u mollen in de tuin heeft, zoek met uw hand een van de ingangen op (daar waar de hoop op het gras ligt), Steek er een stuk slang in van ongeveer cm. Laat de helft eruit steken, zodat hij wind opvangt. Door het gieren kan de mol zich niet meer goed bewegen. De mol moet het van zijn gehoor hebben.


Zo kunt je achterhalen waar de mol zit in de tuin.

Vervolgens zet je twee tot drie klemmen uit in dit gebied. Wanneer je een mol gevangen heeft wees dan voorzichtig met het herstellen van het gazon. Een mol krijgt per jaar namelijk tot jongen dus er zijn meer mollen in. En dan wil je natuurlijk korte metten maken met de mol. Voor we het hebben over de drie methoden om mollen te bestrijden, zijn er eerst een paar dingen die je over de mol moet weten.


Enkele mollenweetjes… Een mol is klein. Schade door mollen in de tuin : wat kun je verwachten? Mollen graven zowel ondiepe als diepe tunnels. Deze verpesten het aanzicht van je tuin. Het werkt zo: hoe dieper de regenwormen zitten, hoe dieper de mol zal graven.


In de diepste gangen bouwen mollen ook hun. Ik wil absoluut niks met vergif doen. Vooral in de zomer, als de mol het meest actief is, is de kans erg groot. Hij banjert dan vaak van tuin naar tuin op zoek naar de meest voedselrijke stukken grond.


Hierbij ploegt hij rustig de hele tuin om. De eerste tekenen van een mol zijn het zien van vreemde omgeploegde stukken grond. In dit artikel wordt expliciet op de mollen ingegaan, want hoe zorgen wij ervoor dat dit diertje niet heel onze tuin verpest?

Afhankelijk van de sterkte van het apparaatje kun je met één exemplaar een tuin van 8vierkante meter mol -vrij maken! Als de mol zin heeft in een culinair etentje, grijpt hij soms zelfs een kikker. Eigenlijk zijn mollen in de tuin heel nuttig. Met zijn gegraaf houdt de mol de grond mooi los wat zorgt voor een goede afwatering.


Daarnaast betekent een mol in de tuin dat de grond vruchtbaar is, wat weer voedsel betekend. Maar toch zijn we mollen liever kwijt dan. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Ervaar het verschil met NuBuiten! De best geprijsde mollenbestrijders. Toegevoegd na uur: ik ga morgen eens een gat graven,als dat niet helpt,zo'n apparaatje. De ondiepe tunnels zijn bovengronds zichtbaar doordat er molrichels ontstaan.


Wanneer in een woonwijk woont, is de kans veel kleiner dat een mol zich in je tuin zal nestelen. Een mol in de tuin is heel erg lastig en het kan een hele opgave zijn om een mol te vangen. Dan heeft u last van mollen (of mol ) die tunnels graven onder uw tuin. Door onderstaande producten van Dierenverjagers bent u gegarandeerd van u probleem verlost, zonder de mollen te doden. Deze apparaten veroorzaken onaangename trillingen en tonen die de mollen verdrijven.


Je kunt de mol dan naar een plek brengen waar hij ongestoord molshopen kan maken zonder dat jij er last van hebt. Hoe graaft een mol zijn gangen. Schep de mol uit de gang als de mol bijna aan de oppervlakte is en maak hierna snel de gang dicht, zodat je geen last meer hebt van de molshoop.


Mocht dit allemaal niet baten, probeer dan simpelweg de mollen te verjagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts