maandag 4 december 2017

Prijs fagus sylvatica

Bestel fagus speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd.

Binnen werkdagen geleverd. De Carpinus krijgt vroeger in het jaar nieuw blad. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot. Er is zowel een groene beuk als ook een rode beuk variëteit leverbaar. De populariteit van de beuk heeft deze te danken aan het mooie bla dat het grootste deel van de winter in verdorde toestand aan de struik blijft hangen.


Fagus sylvatica (Beukenhaag) soorten zijn erg populair als haagplanten. Vormt op latere leeftijd een brede en enigzins kroon. Deze Riversii heeft in de zomer donkerder en roder blad dan de gewone zaailing rode beuk.

Hij is heel geschikt om een levende tuinafscheiding mee te maken en doet het ook goed in de schaduw. De groene beuk is ideaal om te gebruiken als natuurlijke erfafscheiding. Doordat het blad de hele winter behouden blijft geeft een groene beukenhaag uw tuin het gehele jaar een mooie uitstraling en biedt de beukenhaag u veel privacy. Wanneer bladeren van de Groene beuk uitkomen, zijn ze eerst lichtgroen. De periode om de groene beuk met kluit te planten is tussen oktober en april.


Dat komt door de sterkte van de plant, de veelzijdige toepasbaarhei maar bovenal het uiterlijk. De prachtige groene bladeren in het voorjaar en de zomer geven jouw tuin snel een mooie uitstraling. Deze boom wordt veel toegepast als scherm om inkijk te voorkomen of om strakke lijnen in het ontwerp van de tuin te accentueren. Bekende, hooggroeiende bos- en parkboom, ook zeer goede haagplant. De leibeuk is door zijn grootte ook heel geschikt voor kleinere tuinen.


Zeer goed bestand tegen rukwinden door zijn sterk wortelgestelsel. Verdraagt zowel schaduw als volle zon. Als de bast ouder wordt kan deze door de felle zon beschadigen. Het leerachtige donkergroene blad heeft een.


We zien de beukenhaag in veel tuinen, maar ook in het openbaar groen zien we ze veel. Ze groeien prima zonder veel extra verzorging omdat beuken inheems zijn in ons klimaat. Carpinus en Fagus zijn planten met blote wortel die in rust moeten zijn voordat ze kunnen worden gerooid en verplant.


De beukenhaag heeft veel goede eigenschappen.

De plantperiode van deze planten is van november tot half april. Voor een mooie dichte haag worden meestal planten per lopende meter gezet. Ze verschillen alleen van elkaar wat betreft de kleur van het gebladerte. Dit in tegenstelling tot de Carpinus die geheel bladverliezend is. Alle beuken van Directplant zijn zeer goed vertakt vanaf de grond.


De hoogte van de beuk is berekend als de haag is geplant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts