vrijdag 5 oktober 2018

Livistona palm

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Deze waaierpalm maakt je huis mooier én gezonder. Kleuren en vormen De grote waaiervormige bladeren van voluit Livistona rotundifolia lijken je koelte toe te wuiven en maken deze plant de elegantste palm die er is.


De Livistona rotundifolia of waaierpalm is een palm met een waaiervormig blad.

Deze kamerplant geeft een exotisch tintje aan je woonkamer en zuivert de lucht. Livistona nitida, the Carnarvon Fan Palm , as seen from the Amphitheatre in Carnarvon National Park. Livistona australis, the cabbage-tree palm , is a plant species in the family Arecaceae. Voor wie op zoek is naar een fraaie klein blijvende palm is de Livistona zeer geschikt. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Daar groeit de palm onder andere bomen en verdraagt daardoor geen direct zonlicht. Nu komt de palm voor in tropische landen zoals Sri Lanka. Ze vereisen namelijk veel warmte en een hoge luchtvochtigheid.

Staat de palm nu binnen of buiten? Indien de palm binnen staat is het verdrogen en teken dat de luchtvochtigheid te laag is. Een aandoening zoals spintmijt kan ook maar acht ik voorlopig minder waarschijnlijk. De soorten komen voor in Zuid-Azië, Zuidoost-Azië, Australazië en de Hoorn van Afrika. De bladeren hebben de vorm van een waaier, vandaar de naam 'waaierpalm'.


Livistona is een geslacht van waaierpalmen uit de palmenfamilie (Arecaceae). Zij verwijdert namelijk schadelijke stoffen uit de lucht. Ergens anders goedkoper bel ons.


De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Met deze plant creëert u in een handomdraai een tropische sfeer in huis of op kantoor. De contrastrijke Livistona vraagt weinig verzorging en heeft een uiterst krachtige uitstraling.


Het betoverende blad geeft uw huis het hele jaar door kleur en sfeer! Livistona Australis is een palm uit de tropische en subtropische regenwouden van Australië. De plant komt oorspronkelijk uit de tropische en subtropische regenwouden van Azië en Australië, en behoort tot de palmenfamilie. Deze palm blijft vrij compact, waardoor je er altijd wel een mooi plekje voor kunt vinden.


Qua verzorging is de Livistona rotundifolia de moeilijkste niet.

De naam Livistona vereert de 17e eeuwse baron van Livingston, Patrick Murray. Alle palmen in dit geslacht hebben een enkele stam. De grootte varieert van tot meter.


This fan palm makes your house both lovelier and healthier. Colours and shapes The large fan -shaped leaves of Livistona rotundifolia seems to waft cool air towards you, and make this plant the most elegant palm around. Die Heimat der Livistona chinensis ist der Süden Chinas. Koop palmbomen zoals Trachycarpus fortunei of boomvarens als de Dicksonia antarctica hier. Bekijk onze Yucca’s, Musa’s of veel andere exotische bomen en planten!


De bladstelen zijn net als veel andere palmen, licht gestekeld. De livistonia is van oorsprong afkomstig van de tropische bosranden en open bossen van Azië en Australië. Hierbij staat de palm vaak in de schaduw.


Kan een paar graden vorst hebben. Houdt zomers van veel water en veel zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts