vrijdag 6 mei 2016

De oude stee

U vindt ons tuincentrum in Hoogerheide, nabij Bergen Op Zoom. In onze overdekte showroom met tuin vindt u namelijk elk seizoen de nieuwste tuintrends op het gebied van tuinmeubels en andere tuin accessoires. Wij helpen u graag met leuke ideeën en goede informatie over bijvoorbeeld veranda’s, schuttingen en speeltoestellen.


U kunt hier alvast een kijkje nemen in een gedeelte van ons assortiment. Tuinhoutcentrum De Oude Stee biedt een ruim assortiment voor de complete inrichting van uw tuin. Kies één van de onderstaande producten voor meer.

De 1tuinen op het complex zijn allemaal kleine paradijsjes. Een mooie manier om te tuinieren, onthaasten, zaaien en oogsten. De Olde Stee is uw partycentrum. U wilt een feestje organiseren en u bent op zoek naar de perfecte zaal?


Ons partycentrum met kroeg, snackbar en feestzaal heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag en ons team staat voor u klaar. Klik op een foto voor een vergroting. Camping Ouwe Stee Noor Voor Zon, Zee, en Rust Kiest u voor onze camping dan kiest u voor rust. Wij zijn een kleinere rustige en gezellige camping, op de kop van Goeree.


Ons terrein bestaat uit plaatsen voor stacaravans waar u tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur.

Dit tuincentrum heeft een overdekte showroom met de nieuwste tuintrends op het gebied van tuinmeubels en andere tuinaccessoires. Er is ook een grote speeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven terwijl jij inspiratie opdoet voor je tuin. De oude stee op Telefoonboek. Naast een de oude stee vind je ook groothandel in afval en schroot, autobedrijf, restaurant, webshop en postorder, bouw Telefoonboek. De buurtschap Oude Stee valt, ook voor de postadressen, onder het dorp Hoogerheide.


Oude Stee is een buurtschap in de gemeente Woensdrecht in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt ten noordoosten van de plaats Woensdrecht iets voorbij. Gezellig kletsen en een biertje drinken aan de bovenbar of helemaal uit je dak op de dansvloer op leuke veelzijdige muziek die onze DJ’s vakkundig voor je uitzoeken. Bij ons in de Stee kan het allemaal.


Bekijk meer ideeën over Woonideeën, Interieur en Voor het huis. De Oude Stee adviseert u graag over de aankoop van tuinhuizen, veranda’s, schuttingen, speeltoestellen, tuinhout en overige tuinhout gerelateerde artikelen. Door ons specialisme in maatwerk tuinhuizen, vindt u bij de Oude Stee altijd een blokhut aangepast naar uw wensen en behoeften. Ik kom er al zolang ik auto rij.


Oude Stee is gelegen aan de rand van Hoogerheide, tegen het bosgebied (Brabants Landschap) aan op een perceel van ± 7. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hoogerheide,. De woning is redelijk tot goed bereikbaar. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts minuten rijden.


Indeling: de woning bestaat uit vijf kamers. Ook mogelijk de stee of deze stee.

De links op de andere websites worden genoemd external link. Je moet niet te veel externe links op uw website. Andere verstandig dit zal uw website een negatieve invloed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts