woensdag 11 mei 2016

Ladies night winschoten

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Nú bij elke order een gratis Cadeau! Ladies Night is DE talkshow voor vrouwen! Met vaste gasten zoals Linda de Mol, Roxeanne Hazes, Olcay Gulsen en Fidan Ekiz.


Bioscoopagenda Winschoten. Geniet van goed smakende cocktails, ontvang een flink gevulde goodiebag met heerlijke artikelen van Parfumerie Douglas Nederland en proef heerlijke streekproducten van De Heerlijckheid! Entree: gratis augustus vanaf 21:uur. Het hele jaar door is er kunst te bewonderen in het gebouw. De exposities worden georganiseerd door Henriette Wolda.


Elke kunstenaar exposeert doorgaans minimaal maanden. Maak je klaar voor een gezellige avond! Geniet van een heerlijk welkomstdrankje, shop bij mooie kraampjes en zie als eerste de leukste films. Daarnaast maak je ook nog eens kans op leuke prijzen in de zaal. Gezellig met je vriendinnen genieten bij onze fantastische films.


Cultuurhuis De Klinker houdt op zaterdag januari een open dag (tijdens het Nationaal Theaterweekend) en organiseert dan een heuse poffert wedstrijd. Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis. Merel Westrik zal samen met een groep (bekende) vrouwen en vaste gasten zoals Linda de Mol en Olcay Gulsen de actualiteit bespreken en mooie, persoonlijke gesprekken voeren.


Wij staan er ook met onze stand. Verder willen wij ook de mogelijkheid promoten van een brillenparty. U kunt ook onze collectie bewonderen. Niet alleen de beste kansspelen, jackpots en originele prijzen maar veel meer dan dat. Bij een bezoek aan The Jagger zul je zien dat aan alles is gedacht.


Bij mij ben je altijd welkom. Mijn deur staat voor iedereen open en ik zorg er graag voor dat je, je meer dan welkom voelt. Zie je snel in Spijkenisse of Winschoten ! Nu kennen we de ladies nights van bioscopen, homeparty’s enz. Maar er is nog een heel leuke avond die wij nog nooit op onze site belicht hebben.


De Intratuin Fair in Nuenen! Intratuin Fair Nuenen Al een aantal jaren organiseert Intratuin in Nuenen met veel succes een ladies night. En ook dit jaar komt het er weer aan. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje.


In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Stadsdichter Bianca Holst is lid van het collectief ‘Dichter bie Ons’. Zij organiseren donderdagavond november een avond met dichters en muzikanten in de HarbourClub Winschoten. De haven is van oudsher een bron van inspiratie om te schrijven. Meet Winschoten (Netherlands) girls for free online dating.


Contact single women without registration. Maak kennis met het piratenkoor The Lady Pirates uit Winschoten. Alle films, tijden en tickets in Filmhuis De Klinker. Films, aanvangstijden, informatie.


TheaterReserveringen gebruikt zowel cookies van zichzelf als van derde partijen voor technische, en analytische doeleinden. Door onze website te gebruiken, gaat u. We besluiten het jaar met een expositie van het werk van Sikko Mulder. Sikko is al meer dan jaar werkzaam als professioneel kunstenaar. Er zijn natuurlijk diverse beursaanbiedingen.


Voor meer informatie kunt u hierboven klikken op “informatie deelnemers”. Last Christmas Mees Kees In De Wolken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts