dinsdag 17 mei 2016

Natuursteen tafelblad

Zoek naar marmer polijsten op de nieuwe KensaQ. Koop nu tafelbladen voor uw huis. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vrijwel alle materialen zijn zwaarder dan houten tafelbladen. Wanneer u zelf een tafel wilt samenstellen dan raden wij altijd even contact op te nemen met ons.


Wij weten globaal wat een tafelblad weegt zodat het onderstel het niet begeeft wanneer het blad erop wordt geplaatst.

Natuurstenen tafelbladen op maat. Wij kunnen een tafel maken met standaard afmetingen of een natuursteen tafel geheel op maat. U kunt bij ons terecht voor de gehele tafel inclusief onderstel, of alleen een natuursteen tafelblad. Een populaire combinatie is tegenwoordig een natuursteen tafelblad met een houten onderstel.


Tafelbladen van natuursteen. Alle tafelbladen uit ons assortiment worden ook los verkocht. Deze natuurstenen tafelbladen zijn op te delen in soorten steen: Graniet en Basalt.


Beide stenen tafelbladen zijn ideaal te combineren met onze tafelonderstellen van roestvrijstaal (RVS) en staal.

Of een complete tafel voor buiten? Bekijk dan onze collectie met natuursteen tafelbladen. Naast een los tafelblad voor buiten, kunnen wij u ook van dienst zijn met een compleet granieten tuintafel. Een tafelblad van natuursteen is duurzaam en onderhoudsvriendelijk.


In onze showroom in Heteren kunnen wij u een ruime keuze aan voorbeelden van natuurstenen tafelbladen laten zien. Deze bladen kunt u op een bestaand onderstel plaatsen. Benieuwd hoe dit materiaal er in het echt uit ziet?


Online kopen tafelblad van natuursteen. Een natuursteen tafelblad koop je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we alles in eigen beheer produceren.


Terwijl het scala houtsoorten voor binnen veel uitgebreider is. Ook composiet tafelbladen zijn niet geschikt voor buiten. Kies dan voor een Dekton of écht natuurstenen tafelblad.


Zo is een massief granieten tafelblad bestand tegen alle weersinvloeden en is ook (Belgisch) hardsteen erg duurzaam. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons ruime aanbod natuursteen producten op de website of bezoek onze showroom in Berlicum.

Door de natuurlijke nuances, die in iedere natuursteen weer anders zijn, blijft uw tafelblad altijd mooi en vanuit alle gezichtspunten verrassend. Ovale natuursteen tafel met granieten blad en matrix onderstel. Zwarte granieten tafel met robuust stalen onderstel. Nero Assoluto tafelblad met wit gecoat Savona. Via deze website informeren wij u graag over ons bedrijf en onze diensten.


Al jaren dé specialist in tafelbladen voor uw (tuin) tafel. Onze collectie natuursteen bestaat o. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De tafelbladen zijn bij ons ook los leverbaar.


Wij zagen uw gekozen natuursteen voor tafelblad en bewerken deze op uw gewenste dikte en maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts