maandag 23 mei 2016

Prijs propaangas

De prijzen van propaangas fluctueren praktisch iedere dag. Dit komt doordat de vraag en het aanbod op de vrije -, nationale – en internationale propaangasmarkt voortdurend verandert. Daarnaast hebben internationale marktnoteringen en de Dollar-Euro wisselkoers ook invloed op de gasprijs. Omdat deze accijnzen door de overheid worden bepaal verschillen ze per land. De accijnzen in Duitsland en België zijn bijvoorbeeld fors lager dan die in Nederland.


Prijs propaangas

Ook de inkoopprijs van propaangas kan per land verschillen. Hierdoor is het niet mogelijk de Nederlandse propaangasprijs te vergelijken met de prijs in onze buurlanden. De prijs voor propaan kan per dag variëren en hangen mede af van de prijzen op de wereldmarkt. Er is een verband met de olieprijzen, toch kan een verandering in de prijzen op de oliemarkt niet één op één worden doorgetrokken naar de prijzen op propaangas markt.


Een propaangasinstallatie heeft veel gelijkenissen met een aardgasinstallatie. Het leidingwerk is gelijkaardig, met het enige verschil dat de hoofdleiding vertrekt vanuit de tank in uw tuin in plaats van vanuit het aardgasnetwerk. De prijs van propaangas per liter verandert bijna elke dag en er zitten ook vaak grote verschillen tussen de verschillende propaangas leveranciers. Voor particulieren, die in buitengebieden wonen is niet altijd een aardgasaansluiting beschikbaar. Tankgas adviseert u over de optimale energievoorziening.


Propaangas voor uw gastank. Naast de levering van propaangas verzorgen wij ook de plaatsing en installatie van de gastank. De stookwaarde van propaangas is maar liefst drie keer zo hoog als dat van aardgas. Het gas verdampt al bij temperaturen boven -oC (technische ter’kookpunt’).


Butaangas heeft een kookpunt dat hoger ligt: -oC. Wat is uw prijs voor gas in een tank? Hier kan je de meest recente. Gasfles kopen of afvullen?


Prijs propaangas

Wij bieden een scherpe prijs aan in nieuwe en afvullen van gasflessen. Voorkom dat u zonder gas komt te zitten, bekijk van te voren onze openingstijden. Zodat u niet voor verassingen komt te staan. Voor de leek is dat een ingewikkelde rekensom.


Ten eerste is de calorische waarde (hoeveel warmte vrijkomt bij de verbranding van een bepaalde hoeveelheid) van propaangas en aardgas niet gelijk. Verder wordt de prijs van aardgas uitgedrukt per gestandaardiseerde m³ en de prijs van propaan over het algemeen per liter in vloeibare vorm. Check uw prijs Bij Primagaz zorgen we voor een transparante prijs , zodat u duidelijk zicht hebt op uw persoonlijke gasprijs. De propaanprijs bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de gasprijs, wettelijke toeslagen en BTW. Gelukkig lijkt hij inmiddels over het hoogtepunt heen.


Afgelopen week is de literprijs met cent per liter gedaald en het ziet ernaar uit dat hij komende week verder zakt. Wij hebben het hier over de inkoopprijs van propaan in de haven van Rotterdam. Voordeel berekenen op prijs propaangas. De laagste prijs van propaangas is lastig te achterhalen, omdat iedere propaangasleverancier unieke en zeer wisselvallige prijzen hanteert.


Zelfs bij vergelijkbare hoeveelheden in dezelfde gebieden. Neem dan contact met ons op. U kunt bij onze specialisten terecht voor al uw vragen over propaangas prijs , een propaanfles en propaan gasfles.


Prijs propaangas

Vrijgas zoekt voor propaangasafnemers naar het goedkoopste propaangas en controleert achteraf facturen om er zeker van te zijn dat mensen niet te veel betalen voor hun gas. De propaan gasfles is verreweg de meest verkochte gasfles in Nederland. De Butaan gasfles wordt nog maar weinig gebruikt als vulling voor gasflessen. Genieten van de warmte van gas, zelfs als je niet kan aansluiten op het aardgasnetwerk? Het kan, dankzij propaangas van Primagaz.


Ontdek al onze oplossingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts