vrijdag 6 mei 2016

Groene dameslaarsjes

Thuis passen, achteraf betalen! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Elegante laarsjes bij OTTO! Altijd passen altijd trendy.

Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Enkellaarsjes en andere groene schoenen voor dames kopen met snelle levering. Groene Laarsjes prijzen vergelijken. Een groene enkellaars is opvallen maar niet op die manier dat men denkt: ‘daar komt zij weer aan met die groene enkellaarsjes’.


Bestel kleding online bij de beste webshops. De laarsjes zijn voorzien van opvallende stiksels, inzetten, een lus op de achterkant en een sierrits op de zijkant. Door middel van een rits aan de binnenkant zijn de laarsjes te sluiten.

De rubberen zool met jet uiterlijk van een spekzool. Van tijdloze exemplaren tot on-trend items: enkellaarzen voor dames shop je op shoeby. Boven de €6- betaal je geen verzendkosten en je hebt ze. Gratis afhalen in de winkel.


Door de combinate leer en textiel is het voetbed van deze schoenen extra comfortabel. Ter decoratie zijn er stiksels aangebracht en zijn de schoenen voorzien van een lus op de achterzijde. De enkellaarsjes zijn te sluiten door middel van een rits. Kies voor een paar bruine of zandkleurige laarzen, de blauwe, rode of groene exemplaren, of wellicht het stijlvolle zwart of wit.


Enkellaarzen: ze vormen de basis van menig herfst- en winterlook. Daarom hoef je het ook niet bij één enkel paar te houden. Ze komen in vele soorten en maten. Details als leren opzetten, een houten hak en chique gespjes zorgen voor de ultieme finishing touch. Kijk ook eens naar de stijlvolle rubberen regenlaarsjes met krokodillenprint.


Stijl en functionaliteit in een unieke combi! En prachtig groene modellen van geolied suède. Netjes, stoer, casual en hip.

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Onze Gabor enkellaarsjes zijn modieus en stijlvol en prima schoenen voor ieder seizoen. Kies jouw favoriete paar en klik hier!


Je kiest bij Schuurman Schoenen uit een uitgebreid assortiment aan enkellaarsjes met hak. Nieuwe Dames Laarzen nodig? Check dan alle Dameslaarsjes op beslist. Dan mogen ze gratis retour.


Voor 22:uur bestel morgen in huis en gratis retour. Bekijk de uitgebreide collectie online. Grote collectie laarzen voor dames. Naast onze uitgebreide collectie aan Rieker schoenen, heeft Rieker.


U kunt onze nieuwe Remonte schoenen herkennen aan het groene Remonte logo. En wil je met hak of liever zonder hak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts