maandag 23 mei 2016

Schuifdak terras

Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Ons unieke schuifdak systeem is opgebouwd uit aluminium profielen die aan elkaar worden bevestigd. Zo kunnen wij schuifdaken op maat maken voor iedere oppervlakte.


De hoogwaardige kwaliteit, goede isolerende eigenschappen en het bedieningsgemak laten u optimaal genieten van uw woon- of werkruimte in de zomer en winter. Het Ittalum schuifdak leent zich ideaal voor horeca gelegenheden. Hiermee kunt u uw omzet verhogen op uw terras.

Met mooi weer opent u het dak zodat uw klanten lekker van het zonnetje kunnen genieten. En bij slecht weer of regen sluit u het dak weer zodat uw klanten ongestoord kunnen blijven zitten op uw terras. Dit is voor een uitvoering met een aluminium frame en een glazen dak. Er zijn goedkopere uitvoeringen beschikbaar als je bereid bent in te leveren op het materiaal.


Bij slecht weer zit u heerlijk beschut en hoeft u zich niet druk te maken om meubels die nat worden. Het Flexus schuifdak is dus net zo veranderlijk als het Nederlandse weer. Kom naar onze showroom om de schuifdaken voor uw terras te bezichtigen.


Glazen panelen en veel mogelijkheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut.

Een schuifdak voor op uw terras. Een terrasoverkapping is heerlijk. Het geeft een gezellige sfeer en beschermt u tegen regen en wind.


De andere kant van het verhaal is dat u zich met bijvoorbeeld een veranda soms ook ongewild van de zon afschermt. Hoe kan het karakter van uw woning veranderen met een meer daglicht? Wat doet daglicht voor uw interieur, tuin en terras ? Hoe gaat dat precies in zijn werk als u een serre laat bouwen?


Waar moet u zelf aan denken en wat wordt er allemaal voor u geregeld? Wat zijn de ervaringen van andere serrebezitters? We dienen dan wel een vast dak profiel te gebruiken met bovenliggend statisch gedeelte (type VT60) zo kan bv. Terrasoverkapping met schuifdak.


De cabriolet onder de terrasoverkappingen. Het dak bestaat uit verschillende lagen glas. Vitello Flex maakt het mogelijk om de terrasoverkapping zowel open als dicht te doen. Door deze lagen glas in verschillende rails te plaatsen, kun je het dak open en dicht doen. Onze horeca schuifdaken zijn de oplossing om het gehele jaar gebruikt te kunnen maken van uw terras of binnentuin.


Een duurzame oplossing om het uw horeca zaak uit te bereiden. Het schuifdak is perfect integreerbaar in een horeca-uitbouw.

Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdakoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben. Deze overkapping biedt u het comfort van een overdekte terrasoverkapping, maar als het weer het toelaat schuift u het dak lekker open. Schuifdak terrasoverkapping. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras.


En in een geheel geopend segment kunt u een ladder zetten. Handig voor het schoonmaken van uw overkapping, en u kunt zo ook bij hoger gelegen muren, ramen en goten. Maak optimaal gebruik van uw terras met onze schuifdaken! U kiest zelf wanneer er schaduw op uw terras is, of juist veel lichtinval.


Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van verschillende soorten zonwering voor hun terras. In tegenstelling tot zonwering dat specifiek voor de woning is bedoel zoals een zonnescherm, heeft u voor het terras veel meer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor permanente mogelijkheden zoals een schuifdak of een terrasoverkapping.


Designline glazen schuifdak constructie Aluxe LAAGSTE PRIJS. Met een terrasverwarming en geïntrigeerde subtiele verlichting maken uw terras tot een gezellig verblijf voor uw. Veraluxe Horeca Serre is speciaal ontwikkeld voor Horeca terrassen van Restaurants en hotels.


Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts