donderdag 19 mei 2016

Moderne tuinhuizen

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Koop Kühlkamp Tuinhuizen in Losser Plaatsing op locatie mogelijk! Op zoek naar een Tuinhuis?


Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer. STRAKKE MODERNE TUINHUIZEN Als hedendaagse tuinliefhebber houdt u vast van de strakke belijningen van een modern tuinhuis in hout. Woodstar stelt u Cubic en Cornic voor als toonbeelden van functioneel schoon in uw tuin. Linear valt op door zijn avantgardische look en Stricta is onze nieuwe aanwinst.


Maak uw keuze uit onze houten moderne tuinhuizen ! Door onze verschillende bouwsystemen en onbegrensde maatwerkmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Van een klein tuinhuisje tot een nieuwe eigentijdse buitenliving, het is aan u.

Wilt u meer weten over onze moderne tuinhuizen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een modern tuinhuis. Vraag onze vakmensen naar de vele mogelijkheden van eiken in combinatie met geïmpregneerd hout en laat u uitgebreid adviseren. We denken graag met u mee over uw ideale luxe tuinhuis. Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis.


Het is namelijk ijzersterk en zeer duurzaam, want het gaat zowel binnen- als buitenshuis jarenlang mee. Eikenhout leeft, brengt sfeer en zorgt voor een gezond leefklimaat. Van de Munckhof heeft jarenlange ervaring in moderne tuinhuisjes.


De grote glaspartijen in de deur zorgen voor extra veel lichtinval. Nabehandelen met tuinolie of gekleurde beits. Wanneer je woning ook in deze stijl is opgebouw vormt het moderne tuinhuis als het ware een aanvulling hierop. Ruime variatie in type, grootte, budget en materiaal.


En dat is niet voor niets. Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht. Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling. Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland.


Opzoek naar een mooie houten tuinhuis?

Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten! Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt. Van Tuinhuis tot Chalet en Veranda tot Recreatiewoning.


Tuinhuisjes bij Mholf koopt u in alle soorten en maten. Een modern tuinhuis met prachtig design. Hermes moderne tuinhuizen zijn volledig op maat samen te stellen. Gaat u voor een tuinberging (met of zonder overstek) of een tuinhuis met overkapping?


Hermes tuinbergingen worden gemaakt met onze eigen EPS sandwichpanelen die ervoor zorgen dat uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Wilt ook zomers bij uw tuinhuis genieten van de lange avonden? Dat kan met een modern tuinhuis met veranda. U kunt lekker onder uw overkapping plaats nemen en genieten. Modern tuinhuis met overkapping.


Zie hier een aantal voorbeelden van onze tuinhuizen met overkapping die recent zijn geplaatst bij onze klanten. Je tuinhuis : van ontwerp tot realisatie. Bowisse heeft veel ervaring met ontwerpen, produceren en plaatsen van tuinhuizen. Door de jaren heen hebben wij verschillende functies voor tuinhuizen gerealiseer waarbij het gebruiksgemak altijd het uitgangspunt is geweest. Bijvoorbeeld het gebruik als garage, paardenstal of poolhouse.


Bent u op zoek naar een tuinhuis met een moderne uitstraling? Een strak design, plat dak en moderne kozijnen? Net zoals in moderne tuinen gebruik wordt gemaakt van nieuwe materialen geldt dit ook voor.


Garden Construct levert deze als bouwpakket of plaatst deze aan huis. Ben je op zoek naar een modern tuinhuis , een strak tuinhuis ? Bij Chalet Center zal je zeker en vast je ding vinden. Meestal wordt een modern tuinhuis beschouwd als een tuinhuis met een plat dak, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Bent u opzoek naar een blokhut dat zich kenmerkt van andere blokhutten door de strakke lijnen en een plat dak? Dan is een moderne blokhut van AllGarden een perfect keus.


In ons assortiment hebben wij vele moderne tuinhuizen van het merk Tuindeco. Tuindeco staat garant voor een goede kwaliteit en een duurzame keuze van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts