maandag 16 mei 2016

Kunstgras onderhoud

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie kunstgrassen hier! Kunstgrassen tegen de laagste prijzen. Onkrui mos en algen kunt u eenvoudig verwijderen.


Er wordt vaak gedacht dat kunstgras géén onderhoud nodig heeft, maar dat is niet waar. Een kunstgras gazon heeft nauwelijks onderhoud nodig maar dat kleine beetje onderhoud zorgt ervoor dat het kunstgras langer mee gaat doordat het mooier blijft.

U kunt het vergelijken met de bestrating. Hoe onderhoud je je kunstgras ? In tegenstelling tot het onderhoud van echt gras, is het onderhoud van kunstgras zeer beperkt. Bij het onderhouden van het kunstgras moet aandacht besteedt worden aan de volgende punten. Hierdoor zal je kunstgras langdurig mooi blijven.


Deze eenvoudige tips helpen je met het onderhoud van je kunstgras : Borstel kunstgras regelmatig met een harde bezem zodat het mooi rechtop blijft staan en blaadjes, takjes en zaadjes verwijderd worden. Als deze blaadjes, takjes en zaadjes blijven liggen kan er namelijk onkruid ontstaan. Onderhoud kunstgrasvelden Onderhoud en gebruik 3. Gelukkig is kunstgras grotendeels zelfreinigend.

De regenval die wij in Noordwest Europa ervaren, doet over het algemeen al het halve werk qua schoonmaken van uw kunstgras veld. Ondanks dat u een kunstmatig gazon hebt laten aanleggen, dient u ook aan kunstgras onderhoud te doen. Maar u ontkomt er niet aan.


Af en toe zult u toch het veld moeten betreden en enig onderhoud moeten plegen. Door goed en consequent onderhoud te plegen, blijft de kwaliteit behouden. Onze machines onderscheiden zich van andere machines door het gemak, de gebruiksvriendelijkhei toepasbaarheid en de kwaliteit. De machines zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en worden desgewenst aan uw wensen aangepast. Goed kunstgras onderhoud met de juist afgestelde.


Het voordeel van dit onderhoud is dat je de vezels terug mooi rechtop zet. Kleine bladeren kan je wegblazen of opzuigen met onze handige kunstgrasstofzuiger. Zo voorkomt u de groei van onkruid tussen het kunstgras. Laat allerhande afval niet slingeren en verwijder het regelmatig. Het gebruik van een hogedrukreiniger op het kunstgras kan geen kwaad.


Dit natuurlijk allemaal zonder dat uw kunstgras wordt ingekort of dat uw matten worden opgetrokken. Een van de grote voordelen van kunstgras is dat het minimaal onderhoud nodig heeft. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Met name in vergelijking met het onderhoud van gewoon gras. Dat moet onder andere gemaai bemest, geverticuteer bijgezaaid en besproeit worden.


Tips over onderhoud van kunstgras.

Regelmatig borstelen en reinigen zorgt ervoor dat je jarenlang plezier houdt van je gazon. Zo onderhoud je kunstgras. Losse bladeren en takjes verwijderen en regelmatig met een harde bezem het gras op te borstelen. Met een groene vlakte van kunstgras kunt u het periodiek vereist onderhoud voor uw tuin aanzienlijk minimaliseren. In vergelijking met het traditionele natuurgras valt het regelmatig maaien, bemesten en gieten weg.


Onze robuuste, moderne premium-kunstgrasrassen eisen bijzonder weinig onderhoud. Royal Grass kunstgras heeft daarentegen een minimum aan onderhoudswerkzaamheden nodig. Zo zijn er slechts een paar aspecten waar je rekening mee dient te houden om je kunstgras gazon in een goede conditie te houden.


Het onderhoudsgemak is dan ook een van de grote voordelen van kunstgras. Om kunstgras in een goede conditie te houden is onderhoud noodzakelijk. Het juiste reguliere en specialistisch onderhoud is positief van invloed op de levensduur en de speleigenschappen van het veld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts