maandag 23 mei 2016

Hanging basket met waterreservoir

Groot aanbod hanging baskets hier! Hanging baskets voor de laagste prijs. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Dagelijks gieten is niet meer nodig, dus bij het gebruik van deze hangpot bespaar je niet alleen water maar ook tijd. Het unieke ontwerp van deze hangpot is voorzien van een afdraaibaar waterreservoir.


De XL-hangpot beschikt over een waterreservoir van 1. Op deze pagina vindt u hanging baskets met een waterreservoir. Dit reservoir zorgt ervoor dat overtollig water wordt opgevangen. Dit maakt het verzorgen van de planten erg eenvoudig.


Elke hangpot met waterreservoir in ons assortiment staat op deze pagina weergegeven.

Kokosinlegvel voor hanging basket voorgevormd met waterkering H15x61x16cm. Uit onze collectie gereedschap. Van het merk Nature, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Nieuw dit jaar is dat alle hanging baskets zijn voorzien van een waterreservoir ! De kleur van de hangpot is antraciet - bovenstaande hangpot is de L-versie.


Dat kan met een hanging basket uit het ruime assortiment van Haxo. In de collectie van Artstone hebben wij prachtige rustiek potten met een ingebouwd waterreservoir. De van metaal gevlochten manden van Nature zien er prachtig uit op uw balkon. Bestel een hanging basket eenvoudig online bij Haxo! De hangende basket zelf is een mandje gemaakt van metaal.


In deze basket leg je een kokosvel waar je dan weer je plant in kunt zetten. Het kokosvel zorgt ervoor dat er geen aarde op de grond valt en kokos neemt water op. Wees wel voorzichtig met teveel water als je de hanging basket binnen wilt.


Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod Aan Hangpotten! Alle hanging baskets worden vervaardigd uit polyethyleen, een kunststof die bekend staat om zijn lange levensduur.

Op basis van verschillende kleuren worden deze hanging baskets samengesteld. Een handige hanging basket met een waterreservoir van liter en liter. Ze lenen zich voor alle soorten zomer- en winter- en voorjaarsbeplanting.


De bakken zijn te bevestigen aan lantarenpalen. Een hanging basket zorgt voor een spectaculair beeld in uw omgeving. Deze basket is verkrijgbaar met. Hangmand met waterreservoir large.


De beste plantenbakken op de markt, met deze bakken weinig onderhoud en gegarandeerd succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts