maandag 16 mei 2016

Zwembad in eigen tuin

Zoekt u een zwembad voor in de achtertuin of juist een luxe binnenzwembad? Haal vandaag nog een zwembad in tuin in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ervaar het verschil met NuBuiten!


Vandaag een klein of groot zwembad kopen, is morgen een zwembad in tuin. Bekijk onze acties en bestel goedkope opblaaszwembaden of opzetzwembaden!

Heb je vragen over zwembaden of wil je een eigen zwembad kopen? Daar zijn de nodige verwarmingssystemen voor en met name de solarverwarming is erg populair. Je kunt natuurlijk een kant-en-klaar zwembad kopen maar hoe fantastisch is het om je eigen zwembad te maken? Fonteyn biedt alle mogelijkheden voor een heerlijk zwembad in uw eigen huis of tuin. Met onze zwembaden kunt u dagelijks genieten, samen met vrienden of familie.


In onze grote Outdoor Living Mall staat ons brede assortiment zwembaden opgesteld. Onze ervaren medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar. Wanneer u een buiten zwembad in gedachten heeft, denkt u automatisch aan vakantie en dan vooral aan luxueuze hotels.

Wel, tegenwoordig bent u geen uitzondering meer als u kunt genieten van een buiten zwembad in eigen tuin. Gezien de stijgende zomertemperaturen is een buiten zwembad in eigen tuin geen overbodige luxe meer. Heb je besloten dat je zwembad in de tuin moet komen, denk dan goed na over de juiste locatie. Een plek in de zon is natuurlijk het beste omdat dat het luxegevoel versterkt.


Het kan echter zo zijn dat je tuin maar een beperkt aantal uren zon krijgt doordat hij klein is, hij niet op het zuiden ligt of dat er bomen in de weg. U kunt kiezen voor het traditionele zwembad , een zwemvijver of een zwemspa. De zwemspa is goed te realiseren in een kleine tuin , een zwembad heeft een moderne, strakke uitstraling en de zwemvijver past in een natuurlijke tuin. In deze prachtige tuin in Breda is het zwembad de grote blikvanger, maar wie verder kijkt ziet de strakke lijnen van de tuin.


De natuurlijke materialen van het comfortabele terras. De heerlijke buitenhaar die van deze tuin in de winter een tweede woonkamer maakt. En het prachtige groen, dat zorgt voor een frisse en rustgevende sfeer. Waarom een Intex zwembad voor in de tuin bestellen?


De laatste jaren is de groei van Intex zwembaden enorm toegenomen. Veel huishoudens vinden het fijn om tijdens de zomermaanden in hun eigen tuin te kunnen genieten en verkoeling te zoeken in hun eigen zwembad. En dan is het idee daar: Een eigen zwembad in de tuin.


Heerlijk de dag afsluiten met een verfrissende duik in uw eigen achtertuin. De kinderen zien genieten in hun eigen vertrouwde omgeving en met vrienden een heerlijke avond barbecuen in uw poolhouse. Voordat je een zwembad in de tuin gaat plaatsen is het verstandig om van tevoren de opties goed te bekijken.

Uiteraard speelt daarbij de ruimte in jouw tuin een grote factor. Vaak wordt er gedacht dat je voor een zwembad in de tuin enorm veel ruimte nodig hebt. Bij Toppy denken we ook aan de kleinere tuinen. Daarbij dacht men dat het Nederlandse klimaat ook niet zo geschikt was voor de dure aanschaf van een zwembad. Voor uitgebreid advies en inspiratie komt u naar onze showroom waar wij u tevens kunnen doorverwijzen naar een zwembadbouwer die uw droom zwembad in de tuin waar kan maken.


De ligging van een zwembad in de tuin kan bijdragen aan een lager energieverbruik en moet zorgvuldig gekozen worden. Een privé zwembad is voor veel mensen een droom. Een ingebouwd zwembad zorgt voor jarenlang zwemplezier in de eigen tuin.


Kom je thuis van een drukke dag? Spring even in het zwembad en je komt weer helemaal tot rust. Bijna al onze inbouw zwembaden zijn bouwpakketten die je zelf volgens de nauwkeurige gebruiksaanwijzing in elkaar kunt zetten. Uitzondering hierop zijn de nieuwe polyester zwembaden. Met een eigen zwembad in je tuin kan je zalig ontspannen.


Op deze website ontdek je verschillende soorten zwembaden, hun prijzen, aandachtspunten bij het aanleggen van een zwembad en veel voorbeelden van realisaties. Kraakhelder, schoon zwemwater, met zo min mogelijk onderhoud. Dat wil iedereen die een eigen zwembad in de tuin of huis heeft. De meest voorkomende manier is ze.


Bij je oriëntatie in zwemland kom je er veel tegen en wij geven op deze site zoveel mogelijk informatie en tips om je droom te realiseren. Een zwembad heb je in vele maten en soorten. Een veelvoorkomende manier om je zwembad op een betaalbare manier te bouwen is om dit zelf te doen!


Een staalwand zwembad geeft u een ruime keuze in afmeting, diepte en vorm waarbij geen concessies hoeven worden gedaan aan kwaliteit en uitvoering. Een kwalitatieve liner (folie op kleur) geeft uw bad de gewenste uitstraling qua afwerking en kleurstelling. Op deze manier creëert u uw eigen zwembad in de tuin geheel volgens uw eigen model! Heerlijk tot ontspanning komen in uw eigen tuin. Het gaat gemakkelijk met uw eigen zwembad.


Zwembad in de tuin leggen. Naast dat wij voor u uw zwembad kunnen aanleggen, kunnen wij ook bijvoorbeeld een schitterend terras aanleggen. Nodig vrienden en familie uit Geniet van uw eigen zwembad.


In de zomer kunt u een feestje geven voor familie en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts