vrijdag 20 mei 2016

Flexibele watertank

Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie regentonnen hier! Regentonnen tegen de laagste prijzen. Waterpompen voor beregening- systemen en div.


Vetus flexibele watertank 2liter Drinkwater Tanks Deze vetus watertanks van liter tot 2liter, zijn gemakkelijk en snel te installeren in beperkte ruimtes in uw boot caravan of camper.

Hij neemt de vorm van de ruimte aan. De naden worden door Vetus niet simpelweg op elkaar gelast, maar wij brengen ter versterking een extra strip aan. De Plastimo flexibele watertank - 100ltr kopen? FLEXIBELE DRINKWATER TANK -VETUS- FLEXIBELE DRINKWATERTANK -VETUS-De VETUS flexibele watertanks zijn absoluut smaakvrij en reukloos. Alles wat u nodig heeft voor uw boot.


Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis!

Dank je wel voor de medewerking. Mede door jouw inbreng kunnen we nu een nog betere service bieden aan onze klanten. We bieden je hierbij een kortingscode aan van.


Voor langer houdbaar drinkwater: Whale Aquasource waterfilter en Jabsco Aqua Filta waterfilter. JavaScript seems to be disabled in your browser. De flexible drinkwatertank bied een praktische en goedkope oplossing voor de opslag van drinkwater aan boord.


Ze zijn zeer flexibel, licht en vormbaar, zodat ze daar. Het is een prima driehoekige flexibele watertank. Bij inbouw in de punt echter niet gemakkelijk zo te plaatsen dat de volledige liter gebruikt kan worden. Blijkbaar komt dit door het aanvoerslangetje wat niet helemaal naar de onderste punt gaat. Deze watertank bestaat uit een gelaste, niet-poreuze waterzak van smaakvrij PVC (binnenzak) in een stevige beschermhoes voor volledige waterdichtheid en bescherming tegen scheuren en schuren.


Beschikbaar in handige driehoek uitvoering voor in de voorpiek of rechthoekig voor onder de banken. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum.


Bestel direct online op Beslist.

Plastimo watertanks bestaan uit een gelaste, niet-poreuze waterzak van smaakvrij PVC (binnenzak) in een stevige beschermhoes voor volledige waterdichtheid en bescherming tegen scheuren en schuren. Aansluitingen en 13mm zijn meegeleverd. Flexible drinkwatertank De sterke flexibele drinkwatertanks van Plastimo bieden een betrouwbare, praktische en goedkope oplossing voor de opslag van drinkwater aan boord. Ze zijn flexibel, licht en vervormbaar, zodat ze daar kunnen worden geplaatst waar een harde tank niet zou kunnen worden geplaatst vanwege de vorm van het schip of moeilijke toegankelijkheid. Sterke flexibele drinkwatertanks en reserve binnen zakken koopt u goedkoop bij Nauticashop.


Inclusief aansluitnippels. Dubbelwandig, smaakvrij PVC. De vetus flexibele watertanks zijn absoluut smaakvrij en reukloos. Zij kunnen eenvoudig en snel geïnstalleerd worden.


Bij iedere tank worden twee nippels meegeleverd. Wees vrij om flexibele watertank te koop tegen een concurrerende prijs hier te kopen. De watertanks zijn absoluut smaakvrij en reukloos. Koop en verkoop flexibele watertank eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Met voorgemonteerde ontluchtingsnippel en universele slangaansluitingen. Flexibele watertank , gemaakt van flexibel kunststof.


Vind de beste selectie flexibele watertank fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit flexibele watertank voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Watertank voor flexibele en ruimtebesparende inbouw aan boord. De container van niet-giftig PVC is geschikt als drinkwatertank en kan met de aanwezige ogen makkelijk, veilig en schuifvrij gemonteerd worden. De nuova rade flexibele driehoekige watertank is voorzien van een ventiel dat eventueel als ventilatiegat. Inhoud 120Ltr Driehoek voor in de punt van de boot.


Deze en andere driehoekige watertanks van Nuova Rade zijn te koop bij De Wit Schijndel. De flexibele driehoekige watertank heeft een inhoud van 1liter. Lalizas flexibele watertanks zijn een ideale oplossing voor het opslaan van drinkwater aan boord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts