woensdag 18 mei 2016

Janus 9 aanbieding

Specialistisch advies nodig? Mooi bij uw Janus of Jacobus houtkachel. Qua vermogen past de JANUS in bijna iedere huiskamer. De Janus is tijdloos en voldoet aan de hoogste verwachtingen.


Zo wordt deze houtkachel gemaakt van de beste materialen die met de grootste zorg door vaklui in elkaar worden gezet. Kom voor een exclusieve demonstratie van deze houthaard snel langs een van onze showrooms. We laten met alle plezier alle mogelijkheden van de Janus zien. Wij kunnen dit doen omdat wij in grote.


JAnus houtkachel universeel met JAnus logo (kavel 5) Wegens inruil op een jacobus houtkachel verkregen een mooie originele janus houtkachel van fabrikant janco de. De JAnus breekt met deze tendens met een verrassend kleine en compacte en betaalbare houtkachel. Het compacte model, de JAnus 6. Het is de JANUS die qua vermogen in bijna iedere huiskamer past en daarom ook de bestseller uit de JANUS reeks.


Verder is ook deze JANUS voorzien van koudegrepen. Kom langs en overtuig u zelf hoe mooi de JANUS brandt. Het vermogen kan heel eenvoudig worden bepaald en varieert van tot KW. Kijk ook eens naar de leuke accessoires als de ketel en bakpan. Houtkacheldirect is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zowel nieuwe vrijstaande als gebruikte houtkachels en houtkachel onderdelen.


De JANUS middel kW ook wel “de bestseller” genoemd. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Aanbieding janus showroommodel van 1. Heestermans kachels en haarden de goedkoopste van België en Nederlan wij zijn eigenaar van het merk SELECTA en verkopen aan de beste prijzen: DOVRE, SAEY, FABER. Regelmatig ruilen wij houtkachels in! Kijk hier voor het actuele aanbod van gebruikte houtkachels. JAcobus Deur JAnus JAcobus. Janco de Jong ontwerpt innovatieve RVS deurpakking.


De pelletkachel van JAnus gaat extra lang mee, dat komt door de hitteschilden en de verbrandingspot. Met een reservoir van kilo kun je de kachel tot uur laten branden zonder bijvullen. En met een rendement van ruim procent hoef je je geen zorgen te maken om de brandstof: daarvan is veel minder nodig voor dezelfde warmte. Goedkope stedentrip bestemmingen. Kortingscode proefabonnementen nl.


Mcdonalds kortingsbonnen belgie. Nike air max aanbieding maat 42. Het populairste model van Jacobus is zonder twijfel de Jacobus 9. Deze houtkachel is een echte allemansvriend. Hij heeft genoeg vermogen om de gemiddelde woonkamer te verwarmen en met zijn warme en huiselijke uitstraling zorgt hij in ieder huis voor echte Hollandse gezelligheid.


En dat is niet gek, want hij werd in Nederland gemaakt. De JAcobus is het middenmodel dat qua vermogen in bijna iedere huiskamer past. Deze JAcobus is daarom geschikt voor ruimtes tot een ongeveer 160m 3. De JAcobus houtkachel heeft ten opzichte van zijn voorganger (de JAnus houtkachel) niet alleen een geheel ander verbrandingssysteem, maar er is ook beter en zwaarder materiaal gebruikt voor de vervaardiging van de houtkachel. Zo blijft de houtkachel langer warm en bereikt hij een hogere stralings-en convectie temperatuur. Poseidon spa Janus : 2-3-persoons spa met aantrekkelijke prijs!


De compacte spa Janus biedt de mogelijkheid om met (of 3) personen heerlijk te relaxen en te ontspannen. Voorzien van zitplaatsen en ligplek. Zelfs in de kleinste tuin is vaak wel een plekje te vinden voor deze kleine krachtpatser. Levert u een kleiner type JAnus in dan het type JAcobus dat u ervoor terug wilt hebben, dan krijgt u de korting die behoort bij het kleine type. Dat betekent dat deze JAcobus houtkachel geschikt is voor ruimtes tot 160m3.


De JAnus de klassieker onder JAnus houtkachels De JAnus is het eerste model dat in deze serie op de markt is gekomen. Dit model heeft aan de basis gestaan van alle latere modellen. Dankzij de grote aandacht voor innovatie binnen het bedrijf is het niet bij de JAnus gebleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts