dinsdag 31 mei 2016

Hout schuren

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoek naar houten schuren op de nieuwe KensaQ.


Om te schuren klem je je werkstuk altijd vast en gebruik je bij voorkeur een schuurblokje.

Dit is prettig vast te houden en zorgt ervoor dat je zeker vlak schuurt. Om grote en diepe beschadigingen weg te schuren , schuur je eerst met korrel tegen de nerfrichting in. Zo maak je wel krassen in het hout maar zijn de oneffenheden weg. Het opschuren van hout zorgt er voor dat het oppervlak wat je wilt behandelen er mooi gla zonder gaten en met het schitterende detail van het hout uit komt te zien. Schuren wordt alleen tijdens het afwerk proces toegepast.


Dit heeft als reden dat het opgeschuurde resultaat eigenlijk nooit 1 vlak is. Deze kras moet je weer ondieper schuren door steeds met een stap van fijner te gaan schuren. Je begint dan met Pom het hout glad te maken en eventuele oneffenheden eruit te schuren.


Schuur je met de schuurmachine of met droog schuurpapier, draag dan altijd een stofmasker!

Vergeet niet na het schuren het werk met een kleefdoekje of met vocht goed af te nemen. Voor je gaat schuren moet je de boel eerst goed ontvetten. Kleine oppervlakken schuur je met de hand met schuurpapier, maar voor de grote delen kun je een vlakschuurmachine of bandschuurmachine gebruiken.


In dit stappenplan lees je hoe je het beste kunt schuren. Ook de laklaag op eikenhouten meubelen kun je soms beter intact laten, aangezien eikenhout een bloedende houtsoort is. De laklaag fungeert dan als een handige buffer tussen het hout en de nieuwe verf. Als dof schuren niet wil lukken, of je wilt zeker zijn van een goede hechting en een verflaag zonder verkleuringen, breng dan een grondlaag aan. Houten schuren bij Fonteyn: voordelig en snel.


Een houten schuur bij Fonteyn is gemaakt met precisie en deskundigheid van hoogwaardig materiaal. Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte van maar liefst 60. De buitengevels kunnen worden bekleed zodat u de uitstraling heeft van hout. U kunt kiezen uit een aantal hoogwaardige houtsoorten, waardoor we voor een zeer lange levensduur van uw schuur kunnen zorgen. Bovendien kunt u zelf kiezen uit een aantal verschillende daken, of een van de schuren met bijvoorbeeld een extra brede loopdeur.


Lak bijvoorbeeld al het maatvaste constructiewerk in je huis, zoals kozijnen en deuren. Het is mogelijk om zowel onbehandeld als behandeld hout te lakken. Hout lakken doe je door hout eerst grondig te onvetten of de oude verflaag te verwijderen, te schuren , opnieuw te ontvetten en te lakken. Hoe je het beste en mooiste resultaat krijgt?


Bij niet reiniging van bedoelde stoffen of onvoldoende voorbereiding kunnen later hechtingsproblemen in de verflaag ontstaan. Kom langs in onze showroom!

Kies voor voordelige standaardmodellen of voor maatwerk, inclusief of exclusief montage! Alle schuurtjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor het gladschrapen van het hout. De scherpe rondgebogen zijkant werkt als een.


Boels Rental biedt al jaren de helpende hand aan bouw, industrie en evenementen met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men zonder. Voor een betaalbaar en op maat gemaakte bouwpakket voor uw houten schuur moet u bij Goedkopeschuur. Wij hebben een ruim aanbod aan gemakkelijk te monteren schuren , tuinhuisjes en garages in blank vurenhout of geïmpregneerd hout.


In onze webshop kunt u de maten van het door u gekozen model aanpassen. Het is altijd een prachtige uitdaging om die twee aspecten samen te laten komen. Wij leveren ook onze schuren in diverse houtsoorten!


U kunt denken aan douglas zweeds rabat, maar ook aan verticaal halfhoutsrabat en aan douglas schaaldelen. Ook werken we met geïmpregneerd vuren hout en eventueel eiken hout. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren , houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Met ons jonge en enthousiaste team bouwen we elk uniek ontwerp om tot een robuust en stijlvol houten bijgebouw.


Dat doen we snel en efficiënt. Bij Houtbouw Hiemstra vindt u een breed assortiment aan houten schuren. Zit er geen houten schuur bij naar uw smaak of ziet u een houten schuur waar u nog wat aan wil aanpassen? We ontwikkelen en maken houten schuren op maat en naar uw wensen en eisen.


Neem contact met ons op voor meer informatie. Schilderen van verf, lak of beits op nieuw of behandeld hout Het schilderen van verf, lak of beits op onbehandel behandeld of nieuw hout vraagt -voordat je gaat schilderen- de nodige voorbereiding. Vooraf reinigen en schuren van de ondergrond moet altij ongeacht de houtsoort. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden qua houten schuren en houten bijgebouwen.


Slush is een mengsel van korrels van de verflaag en water. Waar je wel om denken moet dat je onbehandeld hout niet nat kunt schuren ! Er trekt vocht in het hout en zet daarna uit, waarna je het niet meer kan behandelen. Alles schuren voordat u een meubel monteert kan, het is meer werk, en u schuurt ook de delen die niet meer in het zicht zitten, zonde van de tijd?


Een meubel schuren nadat deze gemonteerd is kan ook, u schuurt zo niet teveel en is snel klaar, nadeel hier van is dat bepaalde plaatsen moeilijker bereikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts