dinsdag 10 mei 2016

Flexibele rubber koppeling

Specialist in mechanische en elektronische aandrijftechniek. Groot assortiment Koppeling. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Flexibele Rubber Koppeling toepassing.

Het flexibele rubberen element van de koppeling zorgt voor geruisloze en trillingsvrije koppeling zonder doorslag tussen motor en schroefas. De doucheslang zal door zijn flexibiliteit niet omvouwen, breken of uit vorm raken. Elastische en flexibele koppelingen worden veel toegepast in de foodindustrie, baggerwerel landbouwindustrie, verpakkingsindustrie en papierindustrie. ACH Aandrijftechniek heeft diverse soorten elastische en flexibele koppelingen op voorraad tegen concurrerende prijzen! En of flexibele koppeling rubber stijve is.


De Vetus flexibele koppeling type heeft een speciale conische klemnaaf die zorgt voor een 1 centrische montage. Met zware RVS 3slangklemmen. Diverse flexibele koppelingen rubbers.


Deze flexibele koppeling kan worden gebruikt om leidingen van verschillende soorten materiaal en diameters aan elkaar te koppelen.

De overgangskoppeling is op maat te stellen door middel. Chemicaliënslangen rubber Rubber chemicaliënslangen in diverse kwaliteiten. Een ideale flexibele koppeling derhalve voor een schroefas met een zwevende schroefas afdichting en een motor op flexibele steunen.


Uw PVC constructie is van weinig nut wanneer zij niet kan worden aangesloten daar waar zij haar functie moet vervullen. Deskundig advies en snelle levering. De ideale oplossing voor toepassingen waarin lijmen niet mogelijk of gewenst is.


Geschikt voor herhaaldelijk gebruik. Ook wanneer de buisverbinding niet precies “haaks” of recht zijn passen deze fittingen zich aan. Materiaal: PVC elastomeer.


Bij huisaansluitingen waar grondzetting wordt verwacht is het noodzakelijk flexibele hulpstukken toe te passen. Via Koster Rotterdam niet meer leverbaar, helaas. De flexibele koppeling van onze Farymann Lmet 25mm schroefas heeft het begeven. Koster heeft mij de Bullflex van Vetus geadviseer maar deze diende nog wel op diverse punten bewerkt te worden in een draaibank. Slangen in alle soorten en maten: van kunststof tot rubber en van metaal tot thermoplastisch materiaal en teflon.


Bekijk op de website het actuele assortiment! Snel en eenvoudig te installeren. Ideaal voor alle (nood)reparaties.


Voor tractor onderdelen, oldtimer onderdelen en gereedschap in de agrarische sector.

Dé specialist in landbouwtechniek Boven €excl. De gemiddelde geluidsreductie bedraagt ongeveer dBA, hetgeen een geluidsvermindering van ruim betekent. Deze koppelingen maken alle gebruik van rubber (elementen) om trillingen en geluid effectief te dempen en zijn relatief soepel. Een recente ontwikkeling is de Centalink koppeling die een grote mate van flexibiliteit combineert met zeer kleine reactiekrachten.


Onze specialisten informeren u graag m. Multifit leidingen zijn geschikt voor het aanleggen van warm en koud waterleidingen en voor cv leidingen in elke ruimte in huis zoals badkamer, keuken of woonkamer. De Multifit flexibele leidingen hebben koppelingen die passen op alle bestaande leidingen door een tabs lopend connector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts