vrijdag 20 mei 2016

Step 2 zandbak

Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Diverse items worden geleverd met leuke accessoires. De bak is groot genoeg voor meerdere kinderen. Na het spelen dek je de zandbak af met de deksel, waardoor het zand schoon en droog blijft en dus veilig voor kinderen om mee te spelen.


Specificaties: Kleur: bruin Materiaal: kunsts. Door het steentjesmotief past de zandbak heel goed in de tuin en valt daardoor bijna niet op. Als de kinderen uitgespeeld zijn, kunnen de ouders de zandbak zelfs als plantenbak gebruiken.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen. Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden. Belastbaar met 1kg zand.


Dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk hier de leukste online. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Step krab zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab. Levering binnen werkdagen.


Zandbak kunststof krab kopen? Kies uit ons uitgebreide assortiment Stepzandbakken. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Dankzij de natuurlijke kleuren past deze zandbak in elke achtertuin. Elke hoek is voorzien van een zitplaats, zodat je gezellig met meerdere kinderen zandkastelen kunt bouwen. Bestel je krab kunststof zandbak bij TOP buitenspeelgoed met GRATIS verzendkosten.


Krab zandbak - stepuit voorraad leverbaar nu €89. Stepzandbak Wat zal je kind enorm pret hebben in de prachtige, ruime zandbak van Step! Deze step zandbak heeft de vorm van een krab.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze Crabbie zandbak van Stepheeft een grote inhoud van 135kg en is daarom goed te gebruiken door meerdere kinderen tegelijk. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Stone zandbak van Stepis een stoere zandbak bestaande uit een mooie bak met brede rand waar de kinderen op kunnen zitten en een handig deksel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De speelhuisjes van Stepzijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De huisjes zullen jarenlang speelplezier bieden.


Bij het ontwerpen van de huisjes is goed nagedacht over originaliteit en speelcomfort. Ook zijn er veel leuke accessoires beschikbaar. Urenlang zal je kind zich hierin vermaken.


Al te gebruiken voor kinderen vanaf jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts