donderdag 12 mei 2016

Fiets reparatie nijmegen

Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Nijmegen online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Een monteur komt aan huis, op school, op het werk of op locatie uw fiets repareren tegen zeer scherpe tarieven. BIKEMARIO - REPARATIE BIJ U THUIS - NIJMEGEN. Niet elke reparatie is echter ter plekke uit te voeren, hierbij kunt u denken aan een kapotte remnaaf of een gebogen wiel dan wel velg. Voor de genoemde reparatie `s beschikken wij over een werkplaats.


Wij nemen in geval van grote reparaties uw fiets mee naar onze werkplaats en brengen de fiets op afspraak weer terug. WOUTER FIETS SERVICE is de nieuwe fietsenmaker voor Nijmegen en omstreken. Vanuit onze werkplaats worden de fietsen gerepareerd of van een onderhoudsbeurt voorzien.


Wij verlenen uitsluitend reparaties en service aan onze klanten. Na elke onderhoudsbeurt wordt uw fiets helemaal schoon gemaakt. Wij zijn dagen in de week geopend. Wij beschikken over een gedegen vakbekwaamheid en ervaring, en uiteraard krijgt u garantie op elke reparatie.


Behalve op geplakte binnenbanden. Reparatieverzoek indienen. We hebben ook een haal en breng service, binnen een straal van km vanaf mijn werkadres halen we de tweewieler gratis op. Buiten een straal van km binnen de Gemeente Nijmegen , vragen we een kleine vergoeding van € 00.


We halen en brengen uw fiets op na sluitingstijd van de winkel in overleg. U onderhoudt uw fiets al vanaf euro. En dat zonder dat u de fiets weg hoeft te brengen. Wij komen de fietsen halen en ook weer netjes terugbrengen wanneer deze klaar is! Wij zullen ons best doen om uw bericht binnen een uur te beantwoorden.


Gratis haal- en brengservice in Nijmegen ! Dit bedrijf is dagen per week geopend. Betaal nooit meer teveel voor je fiets ! Wat ons kenmerkt is een frisse ope n winkel met een groot aanbod aan nieuwe- en gebruikte fietsen , verschillende accessoires en gelegen midden in hartje Nijmegen. Wij geloven dat een klantvriendelijke benadering en optimale service helemaal van deze tijd zijn.


Fiets reparatie nijmegen

Breng uw fiets naar de fietsenmaker! Fietsen , scooters en brommers. Bij sommige fietsenmakers kunt u een leenfiets krijgen gedurende de reparatie.


Bij kleine ingrepen, zoals het plakken van een lekke band of het vervangen van een zadel, kan de fietsenmaker de fiets vaak meteen repareren. Met meer dan miljoen fietsen , is de fiets in Nijmegen het belangrijkste en tevens populairste vervoersmiddel. Na de aanschaf van uw fiets staat De Concurrent nog steeds voor u klaar. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en het kan zomaar zijn dat u ineens een reparatie of een nieuw onderdeel nodig heeft.


Ook dan zijn wij uw fietsenwinkel. In een fiets repareren zijn wij één van de goedkoopste in de regio Nijmegen. Ready to Race in Nijmegen is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van racefietsen.


Met de juiste spullen zorgt hij ervoor dat jouw racefiets weer als een zonnetje rijdt. Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets? Helaas was ik onlangs weer slachtoffer van een fietsendief. Patrick adviseert je graag. Daar heb je voor een paar centen al een prima fiets.


Zelf ben ik er ook maar weer heen gegaan om een vervangende fiets te kopen. Natuurlijk weer prima geholpen en ik rijdt nu weer tevreden door Nijmegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts