dinsdag 17 mei 2016

Zwemles hengelo

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Zwemles in Hengelo , natuurlijk bij Riva! Ook voor aquabootcamp en MBVO het juiste adres. Van ondiep naar diep water in een veilig tempo.


Tijdens de zwemles oefenen we ook met de grote attracties zoals de glijbanen, duikplanken en klimwand.

Voordat u een zwemschool kiest. Op deze website vindt u alles over ons prachtige zwemcentrum middenin Hengelo. Recreatief en sportief zwemmen, fitness, zwemles. Twentebad biedt het allemaal! Dit komt onder andere door het opleidingsniveau van onze zwemonderwijzers.


Door de iets grotere groep is de zwemles bij ons stukken goedkoper dan bij andere zwemscholen. Bekijk hier onze locaties.

Wat kost zwemles nu precies en nog veel belangrijker, wat krijgt u ervoor? Voor een goede vergelijking zetten wij graag de kosten en onze sterke punten op een rij. Wij adviseren echter om vanaf 5-jaar te beginnen omdat kinderen van die leeftijd de vaardigheden gemiddeld sneller onder de knie hebben. Zaterdag december, dag 3. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Wil je je inschrijven voor zwemles voor volwassenen?


Via onderstaande button kun je je direct aanmelden! Voor overige vragen ga je naar onze contactpagina. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Wij geven zwemles in Enschede, Denekamp en Delden, dus ook voor kinderen uit bv. Oldenzaal, Hengelo , Losser of de Lutte is er altijd een locatie vlak in de buurt! Hoe geven wij onze lessen?


Een nieuwe rage is gaande, afgaand op het succes elders in het land. De zwemlessen die jonge meiden opleidt tot zeemeermin zijn flink in trek. Wij zijn als enige in deze regio die deze opleiding tot zeemeermin aanbiedt.

Wilt u uw kinderen naar zwemles in Hengelo (Bronckhorst) sturen? De openingstijden van het zwembad vindt u hier. Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. Lukt het niet om het kindpakket digitaal aan te vragen?


Laco zwembad Borne in Overijssel verzorgt zwemles en groepslessen zwemmen. Of je nu wil spelen en spetteren met je hele gezin, in je eentje baantjes wil trekken of intensief wil sporten: wij hebben voor elk wat wils! Zoekt u zwemlessen voor uw kind? Bent u op zoek naar aquasporten? Denk daarbij bijvoorbeeld aan baby- en peuterzwemmen, aquasporten, aquafit voor 50-plussers of aanstaande moeders en speciale lessen voor mensen met een (tijdelijk) lichamelijk probleem.


Kom ook een dagje zwemmen bij het Elderink, pret gegarandeerd! Lees alles over zwemlessen. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Daarnaast kun je je aanmelden voor zwemles , onze verschillende aquasporten bekijken of baanzwemmen bij een van onze zwembaden.


Vanaf mei kun je ook gebruik maken van het buitenbad van het Aquadrome. Er is een fout opgetreden in de communicatie met DigiD. Probeert u het later nogmaals.


KNZB SuperSpetters-site voor mee r informati e. Volgt u al zwemles bij ons? Voor alle kinderen die reeds zwemles volgen bij ons verandert er niets, zij kunnen het volledige ABC traject afronden. Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven.


ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts