dinsdag 10 mei 2016

Romantische high tea

Vandaag bestel morgen in huis. Gratis verzending en retour! Laagste prijs en gratis avondbezorging. New Arrivals op Winkelstraat. Reserveer direct jouw High Tea in Amsterdam en geniet van lekkere zoete en hartige hapjes.


De leukste restaurants voor een High Tea in Amsterdam. Getest: High Tea bij Dennenoord Een begrip in de omgeving, het idyllische Theehuis Dennenoord. Niet alleen door de mooie plek en het theehuis, ook door de bijzondere high tea.


Uitgebreide Highest Tea in het hoogste restaurant van Nederland. Tip: Willen jullie er een paar romantische dagen van maken, reserveer dan een hotel in Den Haag. Bekijk onze selectie van jacuzzi hotels in Den Haag of vergelijk en zoek bij Trivago een hotel in Den Haag.


Romantische high tea

Onze deuren staan voor je open van woensdag tot en met zondag van uur tot uur. Op de andere dagen en avonden kun je bij ons terecht voor een romantische bruiloft, High Tea met vriendinnen of een verjaardagsfeest. Neem plaats in de sfeervolle Captain Lounge waar jullie high tea wordt geserveerd met talloze theesoorten en zoete en hartige delicatessen. Geniet van al het lekkers, de maritieme sfeer en natuurlijk vooral ook van elkaar!


De mini High Tea zoet, die bestaat uit zoete hapjes en een pot thee. Of de Royal High Tea , die bestaat uit een soepje vooraf, vervolgens een plateau ,met zowel zoete als hartige hapjes, geserveerd met thee en een glas champagne. Een mooie lijst denken wij. En dan is een high tea de perfecte manier om de trek te stillen.


Romantische high tea

Laat je verrassen door de huisgemaakte quiche, sanwiches, gerookte zalmrolletjes, petit fours, amandelgebakjes en nog veel meer! De theetuin ligt midden in het prachtige natuurgebied de Millingerwaar waardoor je tijdens de high tea kuddes runderen en konikpaarden kunt zien. Dus veel bloemetjes en zachte kleuren. High tea : en lichte maaltijd met zoet en hartig en een flinke pot thee. Reserveer je hier je High Tea , dan krijg je de ruimte om weg te dromen in een hangmat of heerlijk te mijmeren in een hangstoel.


Ook leuk: combineer je High Tea met een workshop en leer zo meer over het bedrukken van textiel. Keuzes, keuzes, keuzes: High Tea in Friesland? Of toch liever High Wine of Hig Beer?


Romantische high tea

Een Engelse High Tea is altijd een feestje. Lekker samen snoepen van hartige hapjes en verleidelijke zoete hapjes. Dat kan met zijn tweetjes, maar is net zo intiem gezellig met een grotere groep. Maak je High Tea nog bruisender door er een High Wine van te maken met één van onze heerlijke witte wijnen en bubbels.


Ben jij dol op high tea ’s? Dan moet je zeker deze prachtige plekken in Nederland eens uitproberen. Je scones, muffins en clotted cream zullen op deze prachtige plekken nóg beter smaken! Een bijzonder gelegen pannenkoekenhuis, kindvriendelijk restaurant, gezellige theetuin of hippe lunchwinkel. Adressen waar je blij van wordt, waar je graag een paar uurtjes doorbrengt met een goede koffie, lekkere lunch of smakelijke high tea.


High tea ’en bij The Tea Lab is erg gezon lekker en gezellig The Tea Lab is een van de beste plekken voor een high tea in Rotterdam. Deze sfeervolle tent in het centrum op de Westewagenstraat heeft niet alleen een gigantisch aanbod verschillende theesoorten, maar ook een uniek assortiment van verschillende high tea ’s. Bij Yoghurt Barn wordt zelfs onderscheid gemaakt tussen een high tea en een summer high tea. Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en verschillende gebakjes. De high tea wordt bereid met dagelijk verse ingrediënten en de beste streekproducten.


Ook geïnteresseerd in een High tea bij Tante Alie op het landgoed van Kasteel Keukenhof? Zin om hier van de high tea te genieten maar niemand om. Romantische Uitjes voor 2. Hij is een enorme zoetekauw en houdt enorm van lekkere hapjes.


Nu wil ik hem graag een dagje mee uit nemen als verrassing en dan de high tea combineren met een mooie boswandeling of een museum, afhankelijk van de lokatie en wat er daar te doen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts