woensdag 25 mei 2016

Felco 11 snoeischaar

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Felco Snoeischaar op Vergelijk. Groot assortiment Snoeischaar. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

De ergonomische FELCO snoeischaar is een genot om te gebruiken, gemakkelijk te manoeuvreren en hun scalpelscherpe en precieze messen blijven lang scherp. Het beproefde FELCO -handgreepontwerp ligt gemakkelijk in de hand in alle maten, dankzij de voorgevormde vingergrepen. Elektrische draagbare snoeischaren. Handgrepen met rubber schokdemper om de pols te ontzien.


Tandmoer voor eenvoudige, nauwkeurige afstelling van de messen t. Mes met draadsnijder, sapgoot, geschroefd ondermes en gesmede aluminiumlegering. Aluminium handgrepen en een rubber schokdemper en stootblokje maken deze snoeischaar prettig in het gebruik.

De aanbevolen maximum snoeidikte van deze schaar bedraagt centimeter. Deze modellen hebben een rechte snijbek en zijn geschikt voor links- en rechtshandigen. Het ondermes is hierdoor ook iets dunner. Veel producten op voorraad Gratis verzending boven de 9- Uw materialen dagen op zicht.


Sindsdien is de schaar vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. De FELCO heeft een unieke roterende handgreep en een ergonomische constructie voor groot snoeigemak - waardoor tot minder inspanning vereist is, maar is desondanks krachtig en betrouwbaar genoeg om uw zware snoeitaken uit te voeren. Er is niets ingewikkelds aan de manier waarop de roterende handgreep van de FELCO de belasting spreidt en de druk op uw spieren vermindert.


Een reductie van van de benodigde snijkracht, is welkom na een lange dag snoeien. De FELCO is een ideaal gereedschap voor alle handmaten in het hele scala aan snoeitoepassingen. ALLROUND SNOEISCHAAR FELCO 11. Bestel hier tuingereedschap online.


De FELCO heeft hetzelfde model als de FELCO maar het ondermes is geheel van gehard staal. Doordat het mes wat dunner is kun je ook in beperkte ruimtes gemakkelijk snoeien. Bovendien is het mes ook eenvoudiger te vervangen.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres.

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Messen van een goede snoeischaar kan je ook eenvoudig zelf bijslijpen of wetten. Specialistisch advies nodig? De handgrepen zijn voorzien van rubbere schokdempers om de pols te ontzien. Maar ook zeer geschikt voor de echte tuinliefhebber. Deze snoeischaar is daarom erg ergnomisch en fijn in het gebruik.


Al met al de alleskunner onder de snoeischaren. En nu dus een professionele snoeischaar voor een consumentenprijs! Een snoeischaar met twee langs elkaar snijdende messen (papegaaienbek) is geschikt voor het snoeien van jong hout, levend hout en bloemen. Voor het snoeien van hard-, dood- of stug hout is het gebruik van een snoeischaar met één snijvlak en één stomp vlak aan te raden.


Dit wordt ook wel een snoeischaar met aambeeld genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts